Dnevni horoskop za 2. april 2020 novice s področja astrologije.

DNEVNI HOROSKOP
DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 2. april 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 2. april 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, tedenski horoskop. Upočasnite svoje dvome in strahove ter se danes bolj poglobite v majhne drobtinice življenja, ki jih imate skoraj na dlani.

ZPMS potrebuje pomoč, skupaj zmoremo

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

ob 20.26 preide luna v znamenje leva

Luna je v znamenju leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti optimistični, opaženi in pohvaljeni v družinskem krogu. Vaša energija bo povečana, izkoristite jo za kakšne aktivne dejavnosti, da jo sprostite na ustrezen način. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi. Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

“Resnica je na pohodu in nič je ne bo ustavilo.”

Emile Zola

Rojstva na današnji dan:

Émile Zola, francoski pisatelj
Ciril Debevec, slovenski gledališki igralec in režiser
sir Alec Guinness, angleški filmski igralec
sir Jack Brabham, avstralski avtomobilistični dirkač, 3x svetovni prvak Formule 1
Jacques Miller, francosko-avstralski biolog
Mike Hailwood, britanski avtomobilski in motociklistični dirkač
Barbara Jordan, ameriška tenisačica

Današnji horoskop 2. april 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pripomba nekoga vas lahko zmoti v trenutku, ko bi radi nadaljevali po svojih zamislih. V družini boste v današnjem dnevu nepotrpežljivi, zato se varujte nepomembnih konfliktov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj težav v povezavi z družino lahko tekom dne, ko boste z luno v raku bolj prilagodljivi rešite s pomočjo soočenja. Vsekakor pravočasno priznajte, da morda ne veste, v kaj ste se spustili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč ste radodarni, kar vas lahko danes, ko vas bodo prosili za usluge drago stane. Poskusite se osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembne zadeve.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z luno v vašem znamenju bo tekom dne spodbujena ustvarjalnost. Pustite vse možne obveznosti, ki vas omejujejo v popolnost in vam kradejo čas. Danes prisluhnite sebi in svojim potrebam.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razpoloženi boste za nekaj, kar ste spoznali in sprejeli pred kratkim. V vaše vsakodnevno delovanje boste prav tako uvedli nekaj novega, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Opazili boste nekaj nenavadnega in znova ugotovili, da je življenje zelo nepredvidljivo. Ostali boste brez besed, potem pa se zvečer, ko luna preide v leva pogumno podajte v novo rešitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naj vaša moč, odločnost in optimizem v težkem obdobju navdihujejo ljudi okrog vas. Napredovali boste v razmišljanju in na splošno vam bodo hvaležni za vašo pripravljenost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Navezani boste na svoje navade, kar je napornejša pot, ki prinaša tudi nekaj nezadovoljstva. Previdni bodite v ožjem družinskem krogu, saj ne bodo razumeli vaših zamisli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Trenutno ste pod vplivom določenih slabih izkušenj in zato še malce napeti in ranljivi. Nekomu bi se radi prepustili in se začeli spogledovati vendar še ni pravi čas za soočenje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pazite danes s tistimi, ki zahtevajo preveč. V ljubezni bo prisotno čudno stanje, kot zatišje pred viharjem. Rešila vas bo luna, ki se zvečer zavihti v pogumnega leva.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse kar vas po tihem obremenjuje se bo zaključilo uspešno, čeprav niste najbolj učinkoviti, ko vas na več različnih straneh sprašujejo in prosijo za nasvete. Na vrsti bo tudi iskanje miru.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Hitreje kot sicer se boste danes predajali čustvom, toda ne skrbite, vse se bo dobro končalo, saj vas ščitijo srečne okoliščine. Vse pomembno si zapisujte, tako ničesar ne boste izpustili.