Dnevni horoskop za 19. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj vam ne da miru, čeprav ste globoko v sebi prepričani, da ste si vse odlično zastavili. Popoldne boste slišali nekaj, kar bo v vas vzbudilo kanček nevoščljivosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na čustvenem področju bodite nekoliko bolj zadržani, drugačna taktika bi vas le oddaljila od osebe, o kateri razmišljate. Ko boste začeli komunicirati, najprej pozorno prisluhnite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite, da se ne boste zapletli v lastno mrežo neresnice, saj se nato iz nje ne bi znali izviti. Raje ostanite zvesti svojim načelom in vrednotam, saj se bo našel nekdo, ki vam bo želel nagajati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dogaja se preveč stvari naenkrat, zato se ne morete odločiti in se zavedate, da vas čas priganja. Slišali boste nekaj več o prijatelju, na katerega ste v zadnjem času že skoraj pozabili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Že v dopoldanskih urah boste zelo dobro motivirani, saj imate občutek, da lahko nadaljujete zgodbo, ki se je začela izredno obetavno. Pričakujte priložnosti, ki bodo edinstvene.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Prijatelji vas opominjajo, da ste postali pozabljivi, ter da se ne posvečate dovolj njihovim željam. V resnici pa razmišljate, kaj bi lahko storili, da izboljšate medsebojne odnose.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes se lahko z iskrenostjo izognete nesporazumom. Obrnite novi list in brez sramu odklonite tisto, kar ni v vaših okvirjih. Na koncu boste ugotovili, da ste sami svoje sreče kovač.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste pri delu bolj natančni kot po navadi. Tudi v domačem okolju bo nekaj nesporazumov, saj boste pozorni na vsako besedo in na vsakem koraku izredno občutljivi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes nimate težav pri odločanju, še posebej če imate na razpolago več odličnih možnosti. Končno vam bo uspelo uresničiti več načrtov, kar vas bo napolnilo z optimizmom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj opravkov, ki vas čakajo tekom dne, bi najraje preložili, čeprav vam lahko to dolgoročno povzroči nekaj težav. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poslovno področje bo zahtevalo veliko vztrajnosti. Dobro je da se postavite zase, toda nesmiselno upiranje lahko v današnjem dnevu ustvari napetosti in nezadovoljstvo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar se ne spuščajte v neskončne pogovore o stvareh, ki so že zdavnaj zaključene in vas več ne bi smele zanimati. Raje se usmerite v nove začetke, ki vam bodo pisani na kožo.