Dnevni horoskop za 19. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. V današnjem dnevu pričakujte čutenje krepkosti, čistosti in dviga energije na višjo raven. Opravilna in miselna sposobnost bo povečana.

 

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Odnosi bodo nekoliko bolj izpostavljeni sredi dneva. Brez odvečne razlage in brez slabe vesti se boste odločali v svoji smeri in nizali predlog za predlogom.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Danes se boste vsega lotili bolj premišljeno, odgovorno in diplomatsko, kar vam prinaša boljše rezultate. Tisti, ki vas v čaka prosti čas, si ga boste znali odlično organizirati.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom in potrpežljivosti, ki bo tokrat nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne in harmonične odnose, še posebej v dopoldanskih urah.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Planetarni vrtinec bo poskrbel, da se bodo ves čas pojavljale skrivnosti, ki vas bodo vznemirjale in spravljale v kočljive položaje, kjer boste prisiljeni uporabiti svojo iznajdljivost.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Prišli boste do pomembnih in hkrati nenavadnih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Nekoliko manj ugoden pa bo dan na področju posla in finančnih zadev.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Venera bo danes poskrbela, da boste samozavestni in zelo zadovoljni s svojim videzom. Tokrat se odlične možnosti za nova poznanstva nakazujejo tudi tistim, ki ste že dlje časa samski.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Potreba po uspešnosti bo dvigovala ambicioznost, zaradi česar bodo nekateri prikrajšani za uspeh. Spoprimite se sami s sabo in se raje za nekaj ur podajte v naravo.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Precej boste razdražljivi in vedno pripravljeni na boj z okolico. V vas se pripravlja nov udar predvsem na finančnem področju. Čisto drugače bo v drugi polovici dneva.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Če prisegate na samski stan, potem ste zdaj v težjem položaju, ker se ta privilegij vsaj začasno izteka. Oseba, ki je vstopila v vaše življenje vam ne da spati in pojedli boste vse izrečene besede na to temo.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Čaka vas nekaj manjših, vendar prijetnih presenečenj. Dobro naložen denar se vam bo zelo obrestoval, kar vam bo vlilo voljo do novih vlaganj. Dobro premislite in se nekoliko posvetujte z osebo, ki ji lahko zaupate.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Ljubezen bo imela nad vami moč, še posebej v večernih urah, ko si boste pogumno izborili naklonjenost osebe, ki vam je všeč že dlje časa, pa ste nekoliko oklevali.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Ljubezensko področje bo obarvano s strastjo, ki jo boste težko nadzirali, ne boste pa pripravljeni za razne konkretne obljube, ki vas lahko celo odvrnejo od določenega odnosa.