Dnevni horoskop za 19. avgust 2019

Dnevni-horoskop
Dnevni-horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu boste zelo zadovoljni. Pazite le, da se ne prevzamete, saj bi se v tem primeru utegnili kaj hitro soočiti s trdim padcem na tla in posmehom okolice.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pod vplivom lune bo marsikaj v današnjem dnevu lažje in bolj jasno. Vsega se lahko lotite brez predsodkov, zadeve lahko uredite hitro in po naravni poti. Zdravje se bo izboljšalo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Obstaja povečana možnost ugodne rešite finančnih zadev, ki se kopičijo že nekaj časa. V ljubezni, bodo daleč na prvem mestu nežnost, toplina in romantična doživetja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite previdni ob ponudbah, ki jih boste dobivali, saj se vse ne bodo izkazale za tako privlačne, kot so bile na začetku. Sprejmite dejstvo, da vsega slabega ne morete preprečiti, lahko pa se mu izognete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odprle se vam bodo nove poti. Svobodna energija bo tista, ki vam bo v pomoč pri odkrivanju tistih reči, ki so drugačne in pionirske. Pravilno bo, da se postavite zase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Popoldne bo nekaj novic glede obiska. Prisluhnite svojemu šestemu čutu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost, saj se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza, čeprav počasi in postopoma.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če boste sprejeli opravičilo, se vam obeta pozitiven razplet dogodkov. Vezani pa boste znali biti naravnost posesivni, motila vas bo tudi vsaka najmanjša partnerjeva napaka.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čas bo ugoden za izobraževanja in za delo, ki so vezana na tujino. Od sebe boste oddajali izjemno energijo in tako prejeli ogromno pohval. Več časa boste namenili sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Notranji mir boste iskali in a poizkušali zadržati zase. Današnji dan bo nekoliko stresen in pomembno bo, da boste znali opazovati malenkosti, ki se bodo vrstile.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekoliko utrujeni ste. Zato boste ostali kar brez besed, posebno pozno popoldne, ob novici glede sorodnika. Pri delu bodite previdnejši, sicer boste izpustili nekaj pomembnih podatkov ali števil.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Smer delovanja se bo obrnila v vašo korist. Končno boste našli pravo ravnovesje in določeno skladnost. Prejeli boste tudi neko ugodno rešitev, ki vas bo razveselila.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaša nemirna narava vam ne bo dala miru in na vsak način boste želeli nekaj raziskati do potankosti. To vas bo na čase precej obremenjevalo saj si boste naložili preveč dela.