Dnevni horoskop za 18. marec 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 18. marec – današnji horoskop.

Dnevni horoskop za 18. marec 2020, astro napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astro znamenje. Astro dnevne novice: kariera, ljubezen, odnosi, zdravje, denar. Mnogo življenjskih potreb in radosti boste žal prisiljeni zapostaviti zaradi trenutnega tempa, kljub temu ostanite stabilni.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste.

LUNA V ZNAMENJU KOZOROGA

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti.

Dnevni horoskop – luna v znamenju kozoroga

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in obarvan z razumom.

Sedaj je ugoden čas za razmislek o poslovnih zadevah in delo, ki od vas zahteva resnost, odgovornost in vztrajnost. Poiščite v gozdu ali naravi svoj skriti kotiček.

Jaz , vihar, vas bom strl nocoj,

ko pride na mojih krilih pomlad,

čez polje vihral bom in čez goro

in divjo svobodo proslavljal in rast.

Srečko Kosovel

Rojstva na današnji dan:

Josipina Vidmar, slovenska podjetnica in aktivistka
Srečko Kosovel, slovenski pesnik
Pero Pajk, slovenski esejist, književni zgodovinar, prešernoslovec
Jože Šlibar, slovenski smučarski skakalec
Ingemar Stenmark, švedski alpski smučar

Današnji horoskop 18. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav je pred vami miren dan z luno v kozorogu, se zaradi čustvenih dvomov ne boste mogli povsem sprostiti in v se poglobiti. Pričakujete lahko izzive, še posebej na osebnem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi vpliva planetov bodo v današnjem dnevu prisotni pritiski, saj bo življenje od vas zahtevalo spremembe ter prilagajanje. Najbolj pomembno vam bo, da končate vse zaostale naloge.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar preveč ne vztrajate glede zadeve, ki vam zagotovo ne prinaša konkretnega napredka. Nikar se ne primerjate s tistimi, ki so drugače usmerjeni od vas, raje potrpite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vam lahko sicer pomaga, toda premislite o tem, kako bi lahko nadaljevali samostojno. Previdni bodite glede finančnih zadev in zavarovalnih polic, kjer boste izpostavljeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijetno se bo danes nasloniti in spremljati, kako se stvari odvijajo čisto po vaših načrtih. Zaslužili ste si nekaj počitka. Izkoristite priložnost, dodatno delo lahko še malo počaka.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Radi bi se lotiti nečesa, kar je drugačno, toda kljub vplivu lune v kozorogu nimate dovolj moči, poleg tega niste dovolj motivirani. Pred vami je dan, v katerem lahko spoznate nekaj zanimivega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ob zapletih, ki se bodo nizali, boste ugotovili, kaj bi dejansko morali spremeniti, da bi zadeve speljali bolj gladko. Razmeroma hitro boste premagali svoj strah in splošno napetost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse svoje obveznosti boste s pomočjo lune v kozorogu opravljali korektno in priporočljivo je, da ostanete potrpežljivi, dokler se temni oblaki nad vami ne bodo razkadili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenske zvezde bodo danes prebudile vaše skrite želje. Zgodilo se bo prav v trenutku, ko boste zaradi lune v kozorogu osredotočeni na druge, bolj resne zadeve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Finančno niste v najbolj ugodnem obdobju, zato pazite na svoje izdatke. Današnji dan vam bo bolj naklonjen na področju čustev, še posebej na področju reševanja konfliktov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše misli se bodo zaradi lune v kozorogu vrtele okoli različnih ciljev in želeli boste početi nekaj ustvarjalnega, vendar se morate umiriti in preveriti zmogljivosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu boste polni notranjih sprememb. Z nekaj samoobvladovanja je lahko dan še bolj spodbuden, saj bo na vidiku poveča motivacija, ki vodi k umirjenemu počutju.