Dnevni horoskop za 18. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav boste deležni le blage kritike, vam še malo ne bo všeč in boste burno odreagirali. Temeljito premislite, preden se boste spustili v besedni protinapad.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj, za kar ste mislili, da je bilo bodisi preslišano ali pa prikrito, je v resnici naletelo na radovedna ušesa. Najverjetneje pa tudi na dolg jezik, zato pazite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Današnji dan bo prinesel določeno harmonijo in potrebo po romantiki. Modro bo, da se boste v ljubezni pogovorili in izpostavili svoje želje, o katerih sanjate že nekaj časa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vibracije, ki stopajo v ospredje, bodo ugodne za romantiko, kreativnost in potovalne načrte. Že hitro srečanje s prijatelji vas bo razvedrilo in navdalo z energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V odnosih bo danes prisotna večja napetost. Čas bo, da pridete z besedo na dan in se lotite pogovora z ljubljeno osebo, ki se mu že lep čas izogibate. Potekal bo bolje, kot ste predvidevali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Če ste samski, je pred vami srečen dan za nova poznanstva, medtem ko se bo vezanim zahotelo romantike. Skušajte se držati znanega načela o tem, da je preprosto najboljše.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Občutek čustvene varnosti vas bo v današnjem dnevu pomiril. Pridobili boste zaupanje in se skozi pogovor odprli. Prednost pred obveznostim bodo imeli prijatelji.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes še bolj kot običajno poskrbite za vašo sprostitev, saj je to edini način, da se v partnerstvu ne boste zapletali v prepire, ki bodo na odnos vrgli kup črnih senc.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakujete lahko podporo sodelavcev ali nekoga bližnjega, kar vam bo vse skupaj, kar se dogaja le še olajšalo. V zasebnosti se izognite prepiru, ki se vam obeta v večernih urah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Postali boste zelo dinamični in raziskovali boste tisto kar bo odstopalo. Bodite nekoliko bolj taktični in se ne odzovite na prvo žogo. Odločnost vam bo koristila v ljubezni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čas prinaša posebno energijo. Notranje se boste osvobodili in hrepeneli po novostih. Omenjeno boste pridobili korak za korakom. Privlačile vas bodo skrivnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav boste zjutraj kipeli od energije in boste prepričani, da boste cilj dosegli brez večjih problemov, bo situacija v drugi polovici dneva, na žalost, popolnoma drugačna.