Dnevni horoskop za 17. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Ne obremenjujte se z začasnimi napetostmi v ljubezenskih odnosih, saj je nastal manjši nesporazum, ki ga boste morda rešili že danes. Ne dovolite, da bi vaše počutje porušilo načrte.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Danes boste imeli priložnost izvedeti več o zadevi, ki vas zelo privlači. Zadovoljni boste, ne glede na vašo nezaupljivost, obeta se vam tudi izčrpen pogovor, ki bo obrodil sadove.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Čas je, da storite več na področju osebne rasti, ter da se prenehate smiliti sami sebi. Zaenkrat imate odprte še vse možnosti, da z nekom pridete do skupne točke.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Odnos, ki vas je bremenil, se premika v pravo smer, kar vas bo končno opogumilo, da poveste kar vam leži na duši. Zdravje vam bo danes dobro služilo, zato ne bodite dvomljivi.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Zvezde bodo danes spodbujale intenzivnost, bojevitost in spremembe, po katerih hrepenite. Opazujte kako pomembno je biti na pravem mestu, ko se govori o večjih priložnostih.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Pripomba prijatelja bo danes zagotovo pritegnila vašo pozornost. Pogovor bo imel odločilen in pozitiven vpliv na vaše počutje, ki se bo popolnoma stabiliziralo šele zvečer.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Največ pozornosti bo danes usmerjene na poslovno področje. Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti se lahko vse, česar se boste lotili zavrti v pozitivno smer.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Začutili boste val navdušenja, ki ga s sabo nosi prijateljev predlog. Okoliščine vam bodo pomagale, čeprav boste najprej nekoliko nesigurni vase in v celotno zgodbo.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Največ nesporazumov bo danes na ljubezenskem področju. Idealen dan za to, da storite nekaj več samo zase, saj boste le tako odmislili stvari, ki vas bremenijo.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Danes lahko pričakujete nesoglasja s prijateljem ali sodelavcem. Pretiravali boste, kar bo posledica vaše preobčutljivosti, ki bi jo bilo priporočljivo bolj nadzorovati.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Z nekom bosta razmišljala podobno, čeprav se morda vse skupaj ne bo razvilo, kot ste načrtovali. Imate več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti, ki se je pojavila prva.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Dogodki na čustvenem področju bodo prebudili nove priložnosti, ki se jih boste razveselili. V službi se boste odločno, tudi odrezavo uprli tistim, ki vas ne razumejo.