Dnevni horoskop za 17. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne obremenjujte se z začasnimi napetostmi v ljubezenskih odnosih, saj je nastal manjši nesporazum, ki ga boste morda rešili že danes. Ne dovolite, da bi vaše počutje porušilo načrte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste imeli priložnost izvedeti več o zadevi, ki vas zelo privlači. Zadovoljni boste, ne glede na vašo nezaupljivost, obeta se vam tudi izčrpen pogovor, ki bo obrodil sadove.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čas je, da storite več na področju osebne rasti, ter da se prenehate smiliti sami sebi. Zaenkrat imate odprte še vse možnosti, da z nekom pridete do skupne točke.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odnos, ki vas je bremenil, se premika v pravo smer, kar vas bo končno opogumilo, da poveste kar vam leži na duši. Zdravje vam bo danes dobro služilo, zato ne bodite dvomljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zvezde bodo danes spodbujale intenzivnost, bojevitost in spremembe, po katerih hrepenite. Opazujte kako pomembno je biti na pravem mestu, ko se govori o večjih priložnostih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pripomba prijatelja bo danes zagotovo pritegnila vašo pozornost. Pogovor bo imel odločilen in pozitiven vpliv na vaše počutje, ki se bo popolnoma stabiliziralo šele zvečer.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Največ pozornosti bo danes usmerjene na poslovno področje. Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti se lahko vse, česar se boste lotili zavrti v pozitivno smer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Začutili boste val navdušenja, ki ga s sabo nosi prijateljev predlog. Okoliščine vam bodo pomagale, čeprav boste najprej nekoliko nesigurni vase in v celotno zgodbo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Največ nesporazumov bo danes na ljubezenskem področju. Idealen dan za to, da storite nekaj več samo zase, saj boste le tako odmislili stvari, ki vas bremenijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes lahko pričakujete nesoglasja s prijateljem ali sodelavcem. Pretiravali boste, kar bo posledica vaše preobčutljivosti, ki bi jo bilo priporočljivo bolj nadzorovati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z nekom bosta razmišljala podobno, čeprav se morda vse skupaj ne bo razvilo, kot ste načrtovali. Imate več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti, ki se je pojavila prva.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dogodki na čustvenem področju bodo prebudili nove priložnosti, ki se jih boste razveselili. V službi se boste odločno, tudi odrezavo uprli tistim, ki vas ne razumejo.