Dnevni horoskop za 17. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Govorili boste bolj malo in s svojim dejanji pokazali lastno avtoriteto. Na delovnem mestu boste morali biti bolj prožni in ne pozabite prisluhniti intuiciji.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Še vedno se niste odločili, saj vam nekaj očitno ne ustreza tako, kot ste upali. Vse zaradi mešanih čustev, ker zidate gradove v oblakih in preveč berete med vrsticami, namesto da bi ostali iskreni.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Ne obtožujte se za stvari, ki jih niste storili, saj s tem sebi povzročate krivico. Sicer pa boste v zasebnosti pokazali ogromno potrpljenja in moči, večkrat se bo le zdelo, da ste se znašli na preizkušnji.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Nepričakovana zadeva bo presenečenje tako za vas, kot za prijatelje. Fizična aktivnost bo dobrodošla. Zdrava previdnost naj bo prisotna pri adrenalinskih dejavnostih.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Moč razuma in objektivno sklepanje bosta danes odločilna za uspehe, ki vas čakajo, zato ne izgubljajte časa, ampak se resno poženite v delo, ki bo od vas zahtevalo prilagajanje.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Srčne zvezde so vam vsekakor najbolj naklonjene. Samski se bodo zapletli v zanimivo igro z besedami z znancem, ki si očitno želi nekaj več. Z mlajšimi boste hitro našli skupni jezik.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Ni se vam treba bati, da bi trud ostal slabo poplačan. Obrnite se na krog prijateljev, kjer že nestrpno čakajo na vašo družbo. Nasmejte se skupaj!
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Hitro boste spoznali, da lahko z dobro organizacijo posegate po najvišjih vrhovih, zato ne boste znali reči ne, tudi če imate obveznosti vrh glave.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Ljubezenske zvezde vas ponovno povezujejo z nekom, ki mu lahko popolnoma zaupate.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Popaziti boste morali na svoje zdravje. Izogibati se bo potrebno slabih navad in razvad. Pozitivno učinke bosta imela v današnjem dnevu počitek in prosti čas.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Svoje mnenje boste znali povedati na pravilen način. Privlačnost se bo skrivala tudi v vaših šaljivih pripombah. Dinamika časa bo v odnosu z ljudmi in spoznavali boste zanimive obraze.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Dobro se počutite, ostane morda le še nekaj podrobnosti v povezavi s potovanjem ali osebo, ki prihaja od daleč. Pazite le, da nečesa ne bi prehitro pozabili ali pomotoma založili.