Dnevni horoskop za 16. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne glede na težavnost določene situacije, ne boste pripravljeni odnehati, saj so vaši načrti skrbno zastavljeni. Storili boste nekaj, kar vaši ljubljeni osebi ne bo najbolj všeč.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne ukvarjajte se z zamerami ki so se že polegle, saj bi jih le še poglobili. Raje se posvetite vsem tistim, ki jih imate radi in vam stojijo ob strani, saj se boste v njihovi družbi dobro počutili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na voljo boste imeli več možnosti, da se postavite za tisto, kar vam pripada. V ljubezni vas bo rešila predvsem iskrenost, posebno z osebo, ki ima zelo dobro intuicijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Največ nezadovoljstva vas danes čaka na čustvenem področju, saj niste čisto prepričani vase in v svoje želje za prihodnost. Poleg tega se nikakor ne boste mogli uskladiti s sorodnikom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu se vam bo vse kar se bo dogajalo zazdelo lažje, saj ste končno pomirjeni in sigurni, da se je pomembna zadeva, za katero ste se trudili, tokrat rešila v za vas pravi smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes niste dovolj močni in pogumni za napredek. Preveč se oklepate nečesa, kar ste si zastavili že pred časom. Počasi bo napočil trenutek, da vzamete zadeve v svoje roke.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Brezglavo reagiranje bo danes prinašalo težave v poslovne odnose. Z nekaj potrpljenja in prilagodljivosti se boste končno premaknili naprej in poskrbeli za svoje želje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na čustvenem področju vas mučijo pretekle zgodbe, ki ste si jih sami postavili, čeprav je vse skupaj zelo zoprno. V večernih urah boste začutili pritisk, saj se boste morali hitro odločiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste nemotivirani za obveznosti, saj boste nenehno razmišljali le o čustvih in ljubezenskih priložnostih. Vse kar je pomembno vam bo odveč, kar bo sprožilo nekaj nezadovoljstva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes pričakujte boljše priložnosti, tudi v trenutku, ko se boste ustavili, da bi temeljito razmislili o vsem skupaj. V večernih urah prehajate v strastne in opojne energije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Začetek delovnega dne bo naporen, toda kljub temu zanimiv in pester. Ne zapirajte se vase, ker vas zunaj čaka prava družba, od katere boste slišali veliko novega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekomu boste namignili, da vidite zanj boljšo pot, oziroma rešitev. Pazite le, če je ta oseba občutljiva, saj vam lahko v tem primeru zameri. V večernih urah boste romantični.