Dnevni horoskop za 16. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 16. oktober 2019

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. V današnjem dnevu vas lahko zbegajo nezbranost, šibka koncentracija in zmeden um, ki je nasičen z množico nekoristnih misli.

 

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Samski, če se ozrete na prejšnje razmerje, ste lahko milo rečeno srečni, da ste zdaj samski. Morda ne boste takoj dosegli tistega česar si boste želeli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nihče vam danes ne bo zameril vaše razigranosti. Več sreče in energije boste imeli proti sredini dneva. Pri novih poznanstvih ostanite čim bolj previdni, vaši sogovorniki bodo nezaupljivi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sledili boste svoji resnici, ki ste jo spoznali preko prijatelja. V življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili. Našli boste tudi upanje in sledili prijetnim smernicam.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu vas čakajo pogajanja, ki ne bodo ravno mirovna, ponovno dokažete sebi in drugim, da z vami ni šale. Hitra hoja vas bo sprostila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kar koli se že zgodi, se bo vaše življenje počasi spremenilo na bolje. Sprejmite spremembe, ki se vam ponujajo. Popoldne vas bo presenetila spodbudna novica.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 16. oktober 2019

Ne potrebujete akcije, morda le kakšno spodbudno besedo. Tokrat se res razdajate in to se vam vsekakor obrestuje, saj boste brez težav rešili nekaj, kar se je zavleklo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Planeti vam bodo priskočili na pomoč v odločilnem trenutku, jeziček na tehtnici se bo obrnil v pravo smer. Za to zmago ste žrtvovali veliko prostega časa in je več kot zaslužena.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

S svojim vedenjem boste iskali pozornost pri prijateljih. Ne spreglejte pa, da se drugi pri tem ne počutijo najbolje. V službi boste odlično sodelovali s sodelavci, predstavili boste svoje ideje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes so neogibni konkretni dokazi, zato jih zberite in predložite. V ljubezni pa boste malce neodločni. Vezani, v partnerstvu se vam vse zdi idealno, vendar bodite previdni, da vas to ne bo zapeljalo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Današnja zgodba se vam bo zdela privlačna, vseeno pa nimate dovolj moči, da bi zadeve korenito pretresli ali spremenili. Sprostili se boste šele, ko boste dobili potrditev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bo vam prijetno prav v vsaki družbi, tudi če gre za ljudi, ki so vam do zdaj bili všeč. Priznati si morate, da ste se spremenili. In da si trenutno želite nekaj več.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Stvari se bodo širile na drzen in temeljit način. Pluli boste po nekoliko nestabilni gladini. Zadeve se bodo odvijale na zanimiv način in našli boste tudi pot do osebnega napredka.