Dnevni horoskop za 16. marec 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 16. marec – današnji horoskop.

Dnevni horoskop za 16. marec 2020, zodiak napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše zodiak znamenje. Astro dnevne novice: kariera, ljubezen, odnosi, zdravje, denar. Današnje bistvo bo, da smo ljudje močnejši, kadar delujemo v skupini. Skupnost ustvarja sinergijo, ki dela čudeže.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste.

Ob 17.25 preide luna v znamenje kozoroga

Luna v kozorogu

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve, umiritev duha in za branje dobre knjige, ki vam prinaša novo širino. Zaradi zemeljskih energij lune je priporočljivo telesna aktivnost v naravi, da iz telesa odplaknete vse strupe in odpadne snovi. To bo tudi okrepilo vaš imunski sistem.

Ob 10.34 nastopi Zadnji krajec

Luna – Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Verjemi, da je življenje vredno živeti, in tvoja vera bo pomagala ustvariti resničnost.

William James

Rojstva na današnji dan:

Antoine-Jean Gros, francoski slikar
Vladimir Mihajlovič Komarov, ruski kozmonavt
Bernardo Bertolucci, italijanski filmski režiser
Lauren Graham, ameriška filmska, televizijska in gledališka igralka
Leena Peisa, finska glasbenica

Današnji horoskop 16. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan bo nihajoč, začeli ga boste v visoki prestavi, potem pa se boste kljub energiji Zadnjega krajca ustavili. Vse skupaj vam bo nekoliko olajšal nekdo, ki se na nekaj dobro spozna.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes se boste počutili utrujeno, saj je očitno, da določenim zadevam še vedno niste kos in vas močno vznemirjajo. Mnenja se bodo razlikovala, kar vas lahko notranje močno vznemiri.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Medtem ko se boste ukvarjali sami s sabo, se bo nekdo drug zaradi zavisti, ki jo lahko spodbudi luna v kozorogu proti večeru ukvarjal z vami. Na področju odnosov boste zdaj bližje odgovoru, ki ste ga iskali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse, kar se bo dopoldan, ko bo luna še v strelcu dogajalo, bo odvisno od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj zaključili. Če ne boste vztrajni, se obeta tudi nekaj težavic.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zjutraj se vam bo kljub prijetni luni v strelcu zdelo, da vam življenje ni najbolj naklonjeno. Prijazni in ustrežljivi boste želeli prodreti, toda v vas bo več napetosti, odzivali se boste intenzivno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Energija današnjega dne vam ne bo ravno najljubša. Iz ognjene se bo prevesila popoldne v zemeljsko, tako da si boste zaželeli osebnega napredka, ki pa še ne bo prišel v vaše naročje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zanimiv dan, v katerem se bo ljubezen večkrat znašla na stranskem tiru, kar se vam je v zadnjih časih dogajalo bolj poredko. Glede določene zadeve boste proti večeru, ko bo luna v kozorogu bolj umirjeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes bodite preprosto to, kar ste, in uživajte v tem kar vam je resnično všeč, brez da bi se ozirali na vplive ostalih. Če vam nekdo ne bo všeč, se poskusite čim prej umakniti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pozorni bodite saj določena situacija zahteva boljšo finančno podlago. Popoldne, ko luna pride v kozoroga, boste vsekakor bolj zbrani, najprej se osredotočite na drobne malenkosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zelo boste razpoloženi za ljubezen, kar bo opazil tudi nekdo od prijateljev. Pravzaprav boste pripravljeni na nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah, kar vam ni podobno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes bo dopoldan z luno v strelcu vaš najboljši čas. Hitra in topla energija, ki podpira vašo aktivnost bo zopet prodrla v ospredje in vas rešila pred številnimi zapleti v odnosih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste zaradi svoje zbranosti na dobri poti. Zelo boste dejavni, hkrati tudi obenem mirnejši glede zadev, ki ste jih očitno že presegli. Od zmage vas loči le nekaj majhnih korakov.