Dnevni horoskop za 16. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spontano se boste lotevali novih izzivov in preživeli izjemno dinamičen dan, čeprav se boste popoldne nekoliko umirili in se sprostili od skrbi. Družba prijateljev bo odlično razvedrilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z vsemi močmi se boste lotili reševanja določene težave, ki vas bremeni že dlje časa. Uporabite diplomatski pristop, ter se končno postavite na noge in zadihajte svobodo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse, kar lahko storite v določeni situaciji, ki vas bo doletela danes je to, da ste iskreni, saj boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo. Težave vam bo povzročala komunikacija.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste neizprosni, kar bo nekoga zmotilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Iščete in iščete prave besede, namesto da bi ostali spontani. Z ugodno luno ste vsekakor lahko pogumnejši in bolj igrivi. Popoldne bo sledil razplet, ščitijo vas srečne okoliščine.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Morebitni čustveni zapleti se rešujejo šele proti večeru. Do takrat pa še stisnite zobe, posebno ob pogovorih, kjer se bodo vsi vmešavali po svoje, pa ne bo nobenih konkretnih rešitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Radi bi se dobro spočili, toda obveznosti vam tega še vedno ne dovolijo. Pri delu poskrbite predvsem za materialno plat zadeve. Potem bo še dovolj časa tudi za podrobnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poslovni uspehi se bodo stopnjevali in pozitivno bo v kolikor boste znali opazovati. Ljubezenska sreča bo naklonjena tako vezanim, kot tudi samskim.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tisti, ki še iščete službo, boste danes začeli razmišljati, da idealne službe ne obstajajo. Tako boste še pred poldnevom spoznali, da boste morali spremeniti taktiko ali pa opustiti določena pričakovanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Združili boste duhovna znanja in svojo privlačno noto. V kolikor se boste poslušali, lahko najdete moč in energijo. Počasi bo čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes v dopoldanski urah boste deležni manjših, vendar hitro rešljivih ovir. Potrudite se in naredite vsaj nekaj, vsaj tisto kar lahko. Možnosti so odprte, zato ne obupajte prehitro.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes v dopoldanski urah boste deležni manjših, vendar hitro rešljivih ovir. Potrudite se in naredite vsaj nekaj, vsaj tisto kar lahko. Možnosti so odprte, zato ne obupajte prehitro.