Dnevni horoskop za 15. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Danes lahko v notranjosti začutite pomanjkljiv stik s sabo ali prikrite dvome, ki izvirajo iz preteklih dogajanj.

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste težko dobili nazaj.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Za svojo ustvarjalnost boste potrebovali veliko svobode. Z nadrejenimi se dogovorite, da delate sami, saj bi vas sicer delo v timu omejevalo. Kmalu opravičite zaupanje, saj bo uspešnost jemala dih.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Ure, celo minute boste imeli natančno prilagojene tempu, ki ga živite. Celo družabna srečanja bodo skrbno načrtovana, le čustvom dovolite prosto pot in jih ne blokirajte zavestno.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Če ste malo zaspali na preteklih dogodkih, je pravi trenutek da se predramite in sledite svojim ciljem. Popoldne se udeležite organizirane razprave na temo pospeševanja prodaje.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

V vsakem dogodku vidite priložnost zase. Danes boste veliko časa namenili raznim zabavam in prireditvam, kjer navzoče pozdravite s pridihom hudomušnosti.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Izredno zahtevni boste in zato bodo tudi drugi z vami bolj previdni. Nekaj odgovorov prihaja z zamudo in edino, kar je tokrat nujno, je velika danes mera potrpežljivosti.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Zanimiva predavanja, potrjena s strani uporabnikov bodo potrditev, da ste na pravi poti, tudi za vas. Druga polovica dneva bo zabavno obarvana, vaš prosti čas pa zapolnjen z družabnimi udejstvovanji.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Tisti, ki boste v današnjem dnevu imeli odprte oči si lahko obetate pozitivne spremembe na številnih področjih. S svojo uglajenostjo pritegnete poslovne partnerje s svežim kapitalom.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Ljubezenskim dogodivščinam še ni videti konca, vseeno pa danes pade odločitev, saj kemije ni moč prezreti. Novo nastala situacija bo terjala nekaj več organizacije.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Na poslovnem področju boste končno sprejeli določena pravila in izkazalo se bo, da je vaša odločitev najprimernejša. Oseba iz preteklosti je še vedno v vaših mislih.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Sprva boste dopoldne navidezno ravnodušni, potem pa boste že kovali nove načrte. Službeno se bodo zadeve uredile in vendarle ne boste smeli odigrati na prvo žogo.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Močne zavore, ki ste jih čutili, bodo minile. Lažje se boste prilagajali delu v skupini. Samski se boste lahko povezali z neko zanimivo osebo. Ne zanemarjajte pomembnih iztočnic.