Dnevni horoskop za 15. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 15. oktober 2019 za astrološka znamenja

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Danes lahko v notranjosti začutite pomanjkljiv stik s sabo ali prikrite dvome, ki izvirajo iz preteklih dogajanj.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste težko dobili nazaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Za svojo ustvarjalnost boste potrebovali veliko svobode. Z nadrejenimi se dogovorite, da delate sami, saj bi vas sicer delo v timu omejevalo. Kmalu opravičite zaupanje, saj bo uspešnost jemala dih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ure, celo minute boste imeli natančno prilagojene tempu, ki ga živite. Celo družabna srečanja bodo skrbno načrtovana, le čustvom dovolite prosto pot in jih ne blokirajte zavestno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če ste malo zaspali na preteklih dogodkih, je pravi trenutek da se predramite in sledite svojim ciljem. Popoldne se udeležite organizirane razprave na temo pospeševanja prodaje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V vsakem dogodku vidite priložnost zase. Danes boste veliko časa namenili raznim zabavam in prireditvam, kjer navzoče pozdravite s pridihom hudomušnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Izredno zahtevni boste in zato bodo tudi drugi z vami bolj previdni. Nekaj odgovorov prihaja z zamudo in edino, kar je tokrat nujno, je velika danes mera potrpežljivosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zanimiva predavanja, potrjena s strani uporabnikov bodo potrditev, da ste na pravi poti, tudi za vas. Druga polovica dneva bo zabavno obarvana, vaš prosti čas pa zapolnjen z družabnimi udejstvovanji.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tisti, ki boste v današnjem dnevu imeli odprte oči si lahko obetate pozitivne spremembe na številnih področjih. S svojo uglajenostjo pritegnete poslovne partnerje s svežim kapitalom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenskim dogodivščinam še ni videti konca, vseeno pa danes pade odločitev, saj kemije ni moč prezreti. Novo nastala situacija bo terjala nekaj več organizacije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na poslovnem področju boste končno sprejeli določena pravila in izkazalo se bo, da je vaša odločitev najprimernejša. Oseba iz preteklosti je še vedno v vaših mislih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sprva boste dopoldne navidezno ravnodušni, potem pa boste že kovali nove načrte. Službeno se bodo zadeve uredile in vendarle ne boste smeli odigrati na prvo žogo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Močne zavore, ki ste jih čutili, bodo minile. Lažje se boste prilagajali delu v skupini. Samski se boste lahko povezali z neko zanimivo osebo. Ne zanemarjajte pomembnih iztočnic.