Dnevni horoskop za 14. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 14. oktober 2019 za astro znamenja

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. V današnjem dnevu bo vaša prioriteta odprtost duše na duhovni ravni in predanost višji zavesti.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pomembnih opravkov se boste lotili postopoma in temeljito. Morda boste celo malo prehitevali in se podali v nepreverjene zadeve. Čeprav ste v dobri formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri delu boste danes ostali na trdnih tleh. Zavedate se, da vas čaka še dolga pot do napredovanja. V ljubezni se boste ukvarjali z negativnimi spletkami, ki jih bo povzročil nekdo, ki ga ne poznate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pridobili boste samozavest in energija se bo širila in rasla. Na svoj način vas bodo privlačile skrivnosti in tiste dejavnosti, ki tako ali drugače odstopajo od povprečja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Družbena sprejetost vam veliko pomeni in trudili se boste, da bo tudi v prihodnje tako. Pri vseh spremembah ne pozabite nase in ne skušajte postati nekdo drug.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi prezaposlenosti boste precej odsotni, vendar se potrudite in svojo pozornost namenite partnerju in tistim, ki jih imate radi. Oči vam odprejo tudi domači in prav je tako.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Natančnost pri pisnem gradivu bo danes nujo zlo, če želite biti zadovoljni in uspešni. Da ciljate k napredovanju ni več skrivnost. Zvečer bo dovolj časa, da se pogovorite s sabo in razmislite koga želite ob sebi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogumno stopite korak bližje ljubljeni osebi, krize v odnosih so včasih samo pot globlje, kar boste spregledali. Vaše počutje bo razgibano in obarvano s pozitivno energijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ste se že odločili, kaj si sploh želite početi, za vaše neuspehe ni kriv nihče drug kot vi sami. Pogum in volja bosta tokrat usodna za korenite spremembe. Sprejmite ponujeno pomoč, ki bo še kako potrebna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Manjše prepreke boste danes odlično premagovali, saj vam bodo predstavljale izziv in testirali boste sebe. V drugi polovici dneva boste prepoznavni po ljubeznivosti, saj boste s svojo toplo energijo privabljali izjemne ljudi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sanjali boste velike sanje, zato bodo tudi vaša dejanja daleč od realnosti. Usmerjeni ste proti vrhu, od koder se pot za vas nadaljuje, le zbrati se poskusite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Oči si lahko v današnjem dnevu spočijete na osebi nasprotnega spola, ki s svojim zapeljivim nasmehom obeta veliko. Njena telefonska številka je vaša nova pridobitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne obremenjujte se z drugimi, kadar se ne strinjate z njihovim drugačnim mnenjem. Nikomur ni prijetno, kadar se počuti napadenega, zato raje odnehajte in se zazrite vase.