Dnevni horoskop za 14. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde za danes?

Strahovi, povezani s skrbjo, občutek ogroženosti, nezaupanje, nervoza, nespečnost in nemir, se vas danes ne bodo dotaknili, saj boste sigurni vase. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

LUNA JE V ZNAMENJU RAKA

Luna v znamenju raka – Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost.

”Naj sreča vam pravilo bo, ne izjema, tako želi vam vaša stara šema”

Frane Milčinski Ježek

Rojstva na današnji dan:

Frane Miličinski-Ježek, slovenski pisatelj, gledališki igralec, režiser
Cliff Williams, angleški bas kitarist (AC/DC)
Michael Owen, angleški nogometaš
Vanessa Hudgens, ameriška filmska in televizijska igralka

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Več časa posvetite danes sebi in svojim željam. Nikar se ne oklepajte starega, namesto da bi poskusili tudi kaj novega. Pazite le, če sodelujete s prijateljem, ki je nekoliko trmast.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes je skoraj nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. Zato se lahko prepustite in sprostite, še posebej v dobri družbi. Veliko novega bo na ljubezenskem področju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem dnevu boste izredno sumničavi, tako da izognite vsem možnim zoprnim debatam. Poiščite čim prej rešitve za svojo nekoliko nejasno ljubezensko situacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo, ki vam je všeč že dlje časa vam je zelo naklonjen, zato se bosta dogovorila spontano. Nikar pa ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša veliko obremenitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse se bo v današnjem dnevu odvijalo mimo vas, s pospešenim tempom. Pomembno je, da si vzamete čas zase ter da se posvetite tisti zadevam, ki od vas zahtevajo optimizem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes boste žal prisiljeni poiskati drugo rešitev. Vaše razpoloženje bo spremenljivo, v popoldanskih urah boste občutljivi in pesimistični. Prihaja potreba po čustvenem zbližanju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vas lahko zmotijo napake, ki ste jih do sedaj odlično skrivali. Brzdajte svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je povezano z vašim razumom. Premagali boste slabo voljo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes se boste počutili dokaj dobro, pripravljeni boste na spremembe. Morda bi vam koristilo nekaj podpore za stvar, v katero sicer verjamete, toda si niste še čisto na jasnem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Postajate vedno bolj odločni, saj pomembne odločitve preprosto nočete prepustiti nikomur. V ljubezenskem odnosu se odločite za napredek, namesto da bi komplicirali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar se danes predlogo ne ustavljajte na enakem mestu, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite kakšno bolj ugodno rešitev in se je lotite na bolj diplomatski način.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes prihaja občutek, da morate narediti več, kot ste storili doslej, posebno v zasebnih odnosih. Na pravi poti sicer ste, ostane pa vam le še nekaj manjših zapletov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes skušajte pohiteti s pomembnimi zadevami, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Odgovorite na vsa sporočila, čeprav z zamudo.