Dnevni horoskop za 14. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nujno potrebujete spremembo, saj ste naveličani vedno enih in istih ljudi ter stvari. Pomagal bi vam že prijeten nasmešek simpatične osebe nasprotnega spola.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pozorni na nekaj, kar so vam zaupali pred kratkim. Takrat besedam niste pripisali velikega pomena in to je napaka. Znova preverite vse pomembne podatke.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite starokopitni, predvsem pa se slepo ne držite načel in vzorcev, ki vam le še škodujejo. Življenje vam ponuja novosti, sprejmite jih. Nasmehnite se sodelavcu ali prijatelju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na dan boste poklicali moč in intuicijo. Pridnost, vestnost in marljivost se bo pričakovala na delovnem mestu. Popazite le, da si ne boste zadali preveč nalog in da jim boste kos.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Povečana delavnost in odgovornost bosta v ospredju. Po drugi strani se boste morali bolj sprostiti in si zaupati. Na službene obveznosti bo potrebno pogledati kot vznemirljiv izziv.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ob poslušanju se boste veliko naučili. Zato storite največ, kar lahko, za vašo zbranost. Ne zaslužijo si vsi vaše pozornosti, zato bodite glede družbe izbirčnejši.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pridobili boste veliko novih znanj. Srečno roko boste imeli tudi pri vseh komunikativnih dejavnosti, zato se pogovorite o zadevi, ki vas obremenjuje že nekaj časa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli boljše rezultate, a tudi ta smer, ki gre postopoma navzgor, vam ustreza. Nove naloge se boste lotili na pravi način.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na ljubezenskem področju vam bo šlo razposajeno. Danes boste z partnerjem našli neko skupno debato, ki se bo vlekla skozi cel dan in oba neverjetno navduševala.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobro veste, da besed, ki jih izgovorite, ne morete vzeti nazaj, zato raje dvakrat premislite, kaj izrečete. Tudi samski bodite nekoliko bolj potrpežljivi, saj vas čaka nekaj lepega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse se vam dogaja zelo nepredvidljivo. Enkrat hitro, drugič bolj umirjeno. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo in ne sedite križem rok.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami je optimističen dan, ki bo še posebno ugoden za načrtovanje prihodnosti. Na splošno vas bo mikalo vse novo in neznano, zato zaupajte in tvegajte.