Dnevni horoskop za 13. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 13. oktober 2019 za astrološka znamenja

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želite uživati v krogu domačih in jih razvajali kolikor je možno. Dolgčas vam nikakor ne bo, saj boste znali poskrbeti za druženje, dogajanje, skratka vse kar je prijetnega značaja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo od prijateljev vam bo v današnjem dnevu pokazal svojo drugo plat, takšno, ki ste se ji izogibali. Skušajte se približati resnici, še posebej tisti, ki hrepenite po ljubezni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste prišli do zaključka, da je bil vaš občutek povsem natančen, kar bo nekoga v okolici močno zmotilo, vendar to ni vaša stvar, saj bo najbolj pomembno da poskrbite za svoje dobro počutje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu se boste posvetili tistim, ki jih imate najraje. Druženja bodo obarvana s posebnim i zamislimi in slej kot prej se boste premaknili naprej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Posvetite se danes v svojih mislih uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Učinkoviti boste, saj so vaše ideje kreativne, le izpeljati jih bo še potrebno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Energija današnjega dne vas bo usmerila k temu, da se sestavite in se usmerite k druženju z osebami, ki vas razumejo in ob enem sproščajo. Večer bo primeren za razna soočenja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne pripisujte danes preveč pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi naj še kakšen dan počakajo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo se bo spomnil na vas in vas presenetil, vendar ne boste takoj verjeli in zaupali. Tekom dne prihajajo bolj umirjene energije, ki vas vodijo v objem ljubljene osebe, ki bo sladek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes pričakujte družinsko srečanje, kjer se boste popolnoma sprostili. Imeli boste občutek, da lahko začnete od začetka ter da se lahko nesporazumi končno zaključijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pripombe kolegov in znancev, ki živijo drugače kot vi, vas lahko spravijo v slabo voljo, saj se določene zadeve ne bodo odvile v smeri, ki ste si jo zamislili. Nikar se ne prepirajte!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pojdite s prijatelji v naravo in se nahranite s pozitivno energijo današnjega dne, ki se bo prepletala tudi na ljubezenskem področju in vas vabila v objem ljubljene osebe.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite previdni in ničesar ne obljubljajte, saj se lahko kaj hitro znajdete v nesporazumih, ki jih boste potem s težavo reševali. Resnica naj bo vaša najboljša sopotnica.