Dnevni horoskop za 13. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 13. januar, kaj pravijo zvezde za danes?

Dnevni horoskop za 13. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Iz svojega življenja danes zbrišite jezo, potem izvajanje samokontrole postane lažje. Jeza je izgovor za krivdo, je lastnost žrtve. Sprejmite odgovornost in oproščajte, vaša jeza bo izginila.

Ob 15.06 luna preide v devico

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v devici

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili.

Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA LETNA NAPOVED 2020 ali LETO PODGANE 2020. KAJ PRAVI KITAJSKA ASTROLOGIJA?

VENERA PREIDE V ZNAMENJE RIB

Venera v vodnem znamenju prinaša umirjene energije, zato lahko zadihate zrak olajšanja in se popolnoma prepustite. Vplivala bo tudi na ličenje, modo in denar.

To je pravi čas za nakupovanje modnih kosov in kozmetike, ter razne tečaje ličenja in urejanja. V tem času lahko pričakujete številne zanimive modne dogodke.

Z ljudmi v bližini boste zelo povezani, pripravljeni na pogajanja in kompromise. S svojo prijaznostjo, brezskrbnostjo in pripravljenostjo, bo vaš odnos deloval v pozitivni smeri, povečana bo tudi globina.

Nika Kljun – Danes praznuje, vse najboljše!

Nika Kljun – Največ njenih planetov se nahaja v ognjenih in zemeljskih znamenjih, zato je navihana in delovna.
Nika Kljun je uspešna in samokritična

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Kozoroga v X. hiši. Je oseba, ki je ponosna nase in na svoje dosežke. Vsa vrata v življenju so ji odprta in za večji uspeh potrebujete bistveno manj energije, kot nekateri posamezniki. Tam, kjer ni čustveno povezana, se zna odlično postaviti zase, preberite več!

Človek ni tam kjer je njegovo telo, temveč je tam kjer je njegovo srce.

Rojstva na današnji dan:

Anton Tanc, slovenski pisatelj, pesnik
Bogomir Magajna, slovenski psihiater, pisatelj
Sydney Brenner, južnoafriški biolog, nobelovec 2002
Vincencij Cankar, slovenski kitarist, član skupine Čuki
Marco Pantani, italijanski kolesar, zmagovalec Toura (1998) in Gira (1998)
Orlando Bloom, angleški igralec
Tim Matavž, slovenski nogometaš

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Dnevni horoskop za 13. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Do potankosti boste zastavili svoj načrt, vendar ne boste mogli mimo energije, ki vam lahko vse skupaj zakomplicira. Ko se pojavijo ovire, si vzemite trenutek za razmislek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes vas naj ne skrbi, kako se bodo odzvali drugi, saj bo za vas pomembno le, kaj si vi želite. Zato se pravočasno pripravite na vprašanja, ki bodo od vas zahtevala pogum.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate veliko priložnosti, kar pa vas lahko le še dodatno zmede pri pomembni odločitvi, ki bo od vas zahtevala da pretehtate vse, kar je s to zadevo povezano, in sicer zelo previdno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Večinoma ljubite mirne odnose in razumevanje, danes pa boste pokazali svojo drugo plat, ki pa bo marsikoga precej šokirala ali celo presenetila v nekoliko negativni smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste imeli srečo, vendar se boste morali sami podati na lov po njo. Privoščite si naklonjenost zvezd in si čim prej naredite prijeten in razigran scenarij za prihodnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Horoskop dnevni

Želite si sprememb in zelo nepotrpežljivi boste, še posebej tisti, ki imate svojo pot natančno začrtano. Poskušali boste rešiti zadeve, čeprav trenutno niste v najboljši kondiciji.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu da se boste trudili, ohraniti mirne živce, vam bo v odnosih z bližnjimi prekipevalo, saj vas bodo zopet jemali za samoumevne. Nikakor ne boste zadovoljni z razpletom situacije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Potrebovali boste počitek, saj boste utrujeni od dela in obveznosti. Pojdite po nakupih ali pa se lotite najljubšega opravila, s katerim že nekaj časa spretno odlašate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na poslovnem področju boste danes v odličnih energijah. Vse skupaj se lahko zaključi še boljše, kot ste pričakovali. Ne odločajte se le na podlagi svojega mnenja, ampak upoštevajte tudi nasvete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vas danes ne bo jemal resno in marsikdo ne bo upošteval vaših nasvetov, vendar kljub temu ohranite mirno kri. Preden se boste užaljeni umaknili, raziščite, kaj je krivo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate ogromno možnosti, toda danes bi se bilo najbolj smiselno usmeriti se samo v eno. V ljubezni nimate natančno začrtane poti in radi bi še nekoliko preverili osebo, ki vam je všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pripravite se na nekaj zanimivega, novega kar bo popestrilo vaš vsakdanjik. Vaša samozavest se bo izboljšala, tudi všeč si boste. Proti večeru se podajte v strasten podvig.