Dnevni horoskop za 13. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odločili se boste v hipu in tudi dogajanje bo pestro, še zlasti z osebami nasprotnega spola. Izidi pomembnega sestanka niso več pod vprašajem, saj ste sigurni vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo vas še vedno obremenjuje in preprosto ne najdete pravega načina, da bi se sprostili. Veliko stvari se bo izboljšalo, ko boste nekoliko bolj spočiti in razigrani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razpeti boste med dvema zadevama. Odločitev ne bo lahko, toda bo pravilna. Sprostili vas bodo prijetni pogovori in izmenjava mnenj. Iskali bližnjic na delovnem mestu bo vaša strast.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu boste prevetrili možgane in se osvobodili negativnih energij. Zvečer se vam obetajo manjši prepiri v partnerstvu, ki pa se bodo izkazali za koristne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite bolj organizirani, tako se ne boste razburjali okoli stvari, ki bi jih lahko hitro rešili. Vaše srce ni ravnodušno do nekoga, ki se morda ne odziva tako, kot si želite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes se držite strogega načrta, če ne želite dneva zaključiti slabo. Zadali ste si nek urnik, a že zgodaj zjutraj boste začeli popuščati. Vedite, da vam to ne bo koristilo, saj je urnik dobro sestavljen.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kreativnost boste črpali iz vseh možnih virov. Niste si čisto na jasnem, če imate ob sebi pravo osebo. Mešani občutki vas bodo zapustili. Prehajate v bolj zadovoljno pozicijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ostajajte odprti na priložnosti in ji pogumno odprite vrata svojega življenja. Tako poslovno kot zasebno, saj se vam bo pojavilo nekaj zanimivih situacij, ki vas bodo razveselile.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan vam prinaša obilo dobre volje, kljub temu da vas delovne obveznosti ne bodo pustile na miru. Izrazili boste svojo kreativnost in dosegli čudovite rezultate.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljubezen prihaja v naročje in tudi družinski kozorogi boste dobro razpoloženi. Česa takega niste pričakovali, gre za stvar, po kateri ste nekoč hrepeneli. Stvari se očitno slej ko prej postavijo na svoje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju čustev boste danes nekoliko zadržani. Več sreče boste imeli na področju posla oziroma službe, kjer se vam lahko ponudi tudi možnost dodatnega dela.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Notranja moč se bo okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako poiskali ugoden veter za spremembe. Tok le teh bo počasen in temeljit. Družabne dejavnosti in pogovori bodo v osredju.