Dnevni horoskop za 12. oktober 2019

Dnevni horoskop, dnevna napoved
Dnevni horoskop, dnevna napoved

Dnevni horoskop za 12. oktober 2019

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki.

 

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Popotnica za današnji dan bo dejstvo, da morate v življenju nujno nekaj spremeniti. Prenehajte iskati izgovore za nekoga, ki si tega resnično ne zasluži, raje poskrbite zase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Napetosti v odnosih povečujejo potrebo po odmiku, ki lahko nekoga od prijateljev prestraši. Stik s samim sabo bo dane nekaj, kar vas bo popeljalo k višjim vibracijam naproti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste uživali v strastnih trenutkih in pikantnih pogovorih z ljubljeno osebo. Dan je pravi čas za sprostitev. Razmišljanje o dodatnem služenju denarja vas lahko izčrpa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju čustev boste danes bolj odprti kot običajno, saj boste želeli ustreči tistim, ki se trudijo. Dobra energija bo spodbudila tudi vašo ambicioznost na področju dela.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu prihaja zanimiva dilema. Končna odločitev ne bo enostavna, saj bo na voljo veliko možnosti. Imate še veliko časa za vse, zato nikar ne bodite tako nestrpni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Dober odnos s prijateljem vam bo pomagal, da se zazrete vase in si odgovorite na skrita vprašanja. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ki vam je že dolgo všeč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Usmerite danes vso energijo v razmislek povezan z napredkom v ljubezenskih odnosih. Privoščite si kozmetično razvajanje, ki vas bo ponovno prebudilo in hkrati notranje umirilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne glede na težave iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si pred kratkim zastavili. Danes boste s svojim premišljenim delovanjem odraz modrosti in odgovornosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes ne boste najbolj prepričani, ali vam to kar se dogaja na področju medsebojnih odnosov ustreza, posebno če nekdo še ni povedal svojega mnenja, čas pa gre hitro naprej.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu se boste odločili za obisk gledališke predstave ali kina, saj boste močno kulturno usmerjeni. Zaželeli si boste novih podvigov, glavno vlogo pa bo igrala ljubezen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želja po vznemirjenju danes ne bo zadoščena. Poskusite se naravnati na energije dne bolj sproščeno in nikar ne iščite zapletov in težav tam kjer jih ni. Vztrajajte!
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Že zjutraj boste podali prijetnim dogodivščinam naproti, saj ste od starih navad in vzorcev že utrujeni. Sproščala vas bo družba tistih, ki se znajo poglobiti v bistvo zadeve.