Dnevni horoskop za 12. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved, lahko pa poiščite Angela, da vam prinese srečo.

Danes nastopi ob 14.34 Polna luna – Ščip, imenovana Lovska luna

Polna luna – ščip imenovana Lovska luna. Lovska luna pred trdo zimo označuje tudi praznik pojedine, imenovali so jo tudi Prijazna Luna. Počistila bo nerealne predstave in vas popeljala k bolj konkretnim odločitvam. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša.

Upornik je človek, ki živi celostno, skladno s svetlobo, ki izvira iz njegove notranjosti. Za najdragocenejšo vrlino, torej svobodo, tvega vse.

Osho

Rojstva na današnji dan:

Mitja Kunc, slovenski alpski smučar
Neil Young, kanadski glasbenik
Grace Kelly, ameriška filmska igralka, monaška princesa
Leon Štukelj, slovenski telovadec, olimpionik

1980 – nasino plovilo Voyager 1 se na svoji poti najbolj približa Saturnu
2014 – pristajalni modul evropske sonde Rosetta pristane na kometu Čurjumov-Gerasimenko

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Počasi se bodo začele vaše ideje obračati v denar, kar bo dvignilo optimizem in vas usmerilo v konkreten napredek. Če je vaše razmerje preživelo, se sedaj nakazuje veliko bolj harmonična prihodnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Merkur vas bo spodbujal k uresničitvi svojih skritih želja. Ne sramujte se, če boste koga prosili za pomoč. Kolegi vam bodo z veseljem pomagali, saj vedo, da jim boste uslugo vrnili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Rutine se boste izogibali na vsak način. Samski boste imeli veliko priložnosti spoznati ljubezen svojega življenja. Le kakšen korak boste morali narediti, saj vam nihče ne bo prišel domov v naročje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj se vas bo dotaknilo bolj, kot si želite priznati. Zberite več moči, da se uprete, saj potrebujete več časa za iskanje rešitev. Glede zdravja pa potrebujete pravi nasvet in ne le vzpodbudo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar se ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom, ki vas bodo vodili v prave kombinacije. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Če bodo stvari težke, se ne bojte prositi za pomoč tistih, ki vam jo vedno nudijo. Veste, da se največ naučite iz izkušenj. Ko se boste soočali s težavami, bodite pripravljeni na učenje in osebno rast.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Partner se bo ob vas počutil bolj nezaželeno, ker boste vso energijo vložili v delo in sodelavce. Na tem področju boste blesteli, želi uspehe in napredovali. Z odkritim pogovorom ustvarite boljše ozračje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaše zdravje se bo danes stabiliziralo. Odvečno energijo vložite v napredke na poslovnem in finančnem področju. Veliko vam bo pomenil dom, kjer si boste prizadevali k popolnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spremljal vas bo občutek, da stojite na mestu, ter da se vaše odločitve nikakor ne uresničujejo. Naredite korak, za katerega zbirate pogum že dlje časa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prepričajte se, da bodo stvari urejene in nikoli ne pozabite napraviti še zadnje pike na i, zlasti na poklicnem področju. Raje dvakrat preverite vse v zvezi z dokumenti, da ne boste česar obžalovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zaslužijo si vsi vaše pozornosti, zato bodite glede družbe bolj izbirčni. Ljubljena oseba vam bo v današnjem večeru, ko se bo vse umirilo zelo naklonjena.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Družinske, ljubezenske, prijateljske in celo poslovne odnose bodo odprle popolnoma nove poti. Nekaj jih boste sprožili sami, dodatno pa jih bodo podkrepile še okoliščine. Samski, nekdo se bo zaljubil v vas.