Dnevni horoskop za 12. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Prihaja možnost nenadne spremembe. Morda boste spoznali novo osebo, če se boste odločili za prekinitev starega partnerskega odnosa. Pazite se zlobnih jezikov, da vam ne bodo pokvarili dneva.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Največji izziv bo projekt, ki vam bo sprva predstavljal težavo. Čeprav boste morali plavati v mrzli vodi usode, najdete način, da se odločite in naučite mnogo simpatičnih trenutkov v ljubezni.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Pred vami je izjemno dobro obdobje za posel in vse tiste stvari, ki so vam pomembne. Imeli boste več sreče kot običajno, zato jo izkoristite na čim boljši način.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Pogumno boste načrtovali prihodnost in se spogledovali s tveganji. Pustite si vendar kdaj dopovedati, da lahko naredite tudi napako, in bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot pozitivni.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Zelo veseli boste, ko bo vse skupaj, kar vas obremenjuje končno za vami. Znašli ste se v nadvse neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, vendar verjemite, da se boste prej ali slej rešili.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Morali se boste umakniti nekim zahtevam, pa čeprav bo to pomenilo, da bodo morale vaše želje še malo počakati. Pričakovanja so velika, tolerance tokrat ni.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Ne morete spremeniti značaja nekoga, s katerim se ne razumete najbolje, zato se z vsem skupaj raje sprijaznite. Marsikaj je odvisno samo vas, zato se ne zapirajte vase.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

V ljubezni vas bo spremljala romantika. Jasno bo, da bi lepa beseda lepo mesto našla. Na drugi strani boste imeli mnogo priložnosti v komunikaciji, ki bo razigrana.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Ostanite zbrani in previdni, ne prekinjajte sogovornikov, čeprav se vam zdi, da ste daleč pred njimi. S strpnostjo lahko daleč pridete, zato odvrzite nemir in napetosti.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Vaše misli bodo kot bistri potoček, ki teče brezskrbno in razigrano. Naredili si boste lestvico za vas pomembnih dejanj in se poglobili v svet številnih zanimivosti, ki vam prinaša harmonijo.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Nekdo si resnično ne zasluži besed, ki mu jih namenjate, zato je čas, da spremenite taktiko. Zamere ste že povzročili, zato je vprašanje, ali vam bo oseba sploh pripravljena odpustiti.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Danes boste izžarevali pogum in odločnost. Vse obveznosti in naloge boste uspešno opravili, dan pa boste zaključili v dobri družbi, ki vam prinaša sproščenost.