Dnevni horoskop za 11. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 11. oktober 2019

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na vidiku je danes več druženja z ljudmi, ki so vam blizu in razumejo vaša stališča. Prijateljstvo lahko počasi preraste v iskreno in prijetno ljubezensko zgodbo. Presenečeni boste!
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poiščite v današnjem dnevu soglasje pri nekem projektu, ki bo v začetni fazi prinašal pomanjkljivosti, a ko jih bose odpravili bodo zadeve stekle tako kot ste si zamislili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prebuja se vaša ustvarjalnost, ki vas vodi k novim podvigom in uresničevanju svojih skritih, malce nenavadnih želja. Pustili boste odličen vtis in znali poskrbeti tudi za finančno plat.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vam zvezde svetujejo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite situacija tako zapletena, da bi jo odvečni premiki samo še poslabšali. Zvečer prihaja iskren pogovor, ki vas bo pomiril.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan zaradi pestrega dogajanja prinaša nemir in rahlo nezadovoljstvo. Ohranite svoj ritem, dovolite si delati z več užitka in bolj premišljeno, ter pustite mislim prosto pot.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Na poslovnem področju se boste danes še kako izkazali s svojo prizadevnostjo in dobro motivacijo, ki vam jo drugi celo zavidajo. Nekoga enostavno ne boste razumeli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dovolj ste samozavestni, da se premaknete naprej. Nič vas ne more ustaviti, zato ohranite pozitiven zagon. Izogibajte se govoricam in prepletanju misli, ki se vas v bistvu ne tičejo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nadaljujte kar vas veseli, ker je škoda, da bi ponovno pristali v zoprni situaciji, nezadovoljni. Nekdo, ki je izredno zahteven in ne popušča vas lahko spravi v slabo voljo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Še enkrat premislite o situaciji, ki je zelo zahtevna in pretehtajte odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru dolgoročne in zelo obremenilne. Sprostili se boste šele zvečer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub temu, da delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali zadeve do točke, da vas bodo še bolj spoštovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Današnji dan vam prinaša nove smernice. Srčna oseba pa bo kljub vaši navdušenosti v zvezi s poslovnim področjem zahtevala več domišljije in vaše intenzivne bližine.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prijatelj vam bo pomagal, da boste prehodili zahtevno pot s svojimi idejami in načrti. Z njegovo pomočjo boste veliko bolj prepričani, da ste pripravljeni ter da vam zmaga pripada.