Dnevni horoskop za 11. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 11. februar, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 11. februar 2020, astrološko napoved. Preverite napoved ali smernico za vaša astrološka znamenja. Astro dnevne novice: odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Če bo danes porušen vaš notranji mir, bi morali vzpostaviti stik z notranjim izvorom moči in poskrbeti za mir in regeneracijo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU DEVICE

Luna v znamenju device – Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost. Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim

Kdor hoče videti mora gledati s srcem.

Antoina de Saint

Rojstva na današnji dan:

Elizabeta, angleška kraljica, mati kralja Henrika VIII.
Stanko Bloudek, slovenski inženir, športni delavec
Bratko Kreft, slovenski pisatelj, dramatik
Joseph Leo Mankiewicz, ameriški filmski režiser
Ela Peroci, slovenska pisateljica
Janez K. Lapajne, slovenski geofizik in seizmolog
Jennifer Aniston, ameriška filmska igralka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijatelj ne bo preveč navdušen nad vašimi izjavami, saj gre za nasprotujoče si interese. Motilo vas bo tudi to, da niste v središču pozornosti, zato boste nemirni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Polni energije se boste s pomočjo vpliva lune v devici lotevali vsega, česar ste se še včeraj branili, spoznanje, da zmorete več kot ponavadi, vas bo napolnilo s samozavestjo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sodelavci bodo počasi prestopili na vašo stran in podprli ustvarjalne ideje. Toda njihovi zadržki in pomisleki bodo izginili šele, ko bo zgodba dobila pravi smisel, ki bo odvisen od vas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Umetnost bo danes vir navdiha. V veliki meri se boste sprostili in življenje zajemali z veliko žlico. Hladne energije lune v devici vam ne bodo pokvarile razpoloženja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sodelovanje bo danes več kot pomembno in zelo se boste trudili, da bi vzpostavili boljše odnose in razčistili z nesporazumi. Prijatelj vam bo priskočil na pomoč brez skritih interesov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nečesa se boste spomnili, vendar boste do rešitve zaradi lune v vašem znamenju, ki od vas zahteva veliko mero prilagodljivosti težko prišli. Popazite tudi na področju financ.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Jasno in glasno boste v skupini povedali svoje mnenje. Notranji mir bo v današnjem dnevu misija nemogoče, saj vam bodo po glavi ves čas švigale takšne in drugačne misli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na delovnem mestu boste z analitičnim pristopom, ki ga prinaša luna v devici popravili napako, ki ste jo v preteklosti naredili. Končno boste občutili notranje zadovoljstvo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Za osebno svobodo se boste danes pripravljeni boriti. Zbirajte prave besede in bodite iskreni do osebe, ki od vas pričakuje več, kot ste trenutno pripravljeni podariti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se vam bodo z energijo lune v devici odprla nova obzorja na poslovnem področju. Z besed boste tokrat veliko lažje in brez posebne pomoči prešli na dejanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pohvala nadrejenih bo danes znak, da se vam bo končno uspelo uveljaviti v poslovnem svetu. Dober občutek se bo v večernih urah preplavil tudi na področje odnosov in čustev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskušajte biti kljub obilici dela, ki ga prinaša luna v devici pozitivno naravnani. Sodelavci vas bodo dvignili iz prahu, spodbudili bodo vašo domišljijo, kar vas bo razveselilo.