Dnevni horoskop za 11. december 2019

Dnevni horoskop - horoskop.si
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde za danes?

Danes je zelo pomembno, da poslušate svojo voljo in šepet srca, odločajte se preudarno, mirno, saj se bo vse uredilo, umirilo. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

LUNA V ZNAMENJU DVOJČKOV

Luna v znamenju dvojčka – Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

“Resnica terja velik trud, odkrivanje, tveganje, in od vas zahteva, da sami stopate po poti, po kateri pred vami ni potoval še nihče.”

Osho

Rojstva na današnji dan:

Josip Plemelj, slovenski matematik
Osho, indijski mistik in guru
Ben Browder, ameriški filmski in televizijski igralec
Javier Saviola, argentinski nogometaš

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste zadržani, zato nočete spregledati nečesa, kar je na obzorju. V čustvenih odnosih preveč razmišljate, medtem, ko so vse skupaj odvija v za vas nerazumni smeri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes vas bo zmotilo, da se morate osredotočiti le na eno zadevo, popoldan boste vse skupaj znali sprejeti na takšen način, da se vam obetajo odlični rezultati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan boste preživeli v čakanju na nekoga, ki vam je obljubil sodelovanje in pomoč, vendar lahko pride do razočaranja. Ostanite na trdnih tleh in potrudite se po najboljših močeh.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes ne boste več zaznavali dvomov v zvezi s tistim, kar še ni rešeno v pravi smeri. Zvečer lahko pričakujete dobre novice, posebno glede prijateljskih odnosov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pod prijetnimi vplivi današnjega dne, se lahko podate v akcijo in končate nekaj zadev, predvsem tiste, s katerimi že dolgo odlašate. Izid bo dober tudi, če boste zaupali vase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes ne boste pripravljeni na branje med vrsticami, zato boste nekoliko nervozni. Prehitro se prepirate in spuščate v dvoboje, kar ni najboljše, saj s tem podajate roke stresu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Svojo pozornost posvetite danes nasvetom, kajti pri poslovnih srečanjih se boste brez razloga odzivali preveč nervozno in nemirno. Upoštevajte svoj razum, to bo v vsakem primeru najboljša rešitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Občutek, da ste boljši od drugih, nakazuje na vašo potrebo po dominaciji ali pa željo, da bi radi sprejeli nova pravila. Ljubezenski dogodki, ki bodo sledili popoldne, vas bodo razbremenili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijatelj vam bo danes pošiljal dvoumna sporočila. Prerekanje zagotovo ne vodi nikamor, zato skušajte vse skupaj sprejeti z nasmeškom na obrazu, kot je v vaši navadi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker nečesa niste pravočasno naredili ali sporočili, se lahko danes vse skupaj močno zakomplicira. Opazili boste, da je še nekaj dejavnikov, na katere niste računali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnji dan boste vstopili izredno dobro razpoloženi in optimistični. Z veseljem boste prešli k dejanjem in zato bo tudi v ljubezni pestro in intenzivno, kar vas bo navdihnilo s srečo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes vas bosta mikali dve zanimivi možnosti, vendar se boste morali odločiti za eno. Čutite, kako vam vse skupaj pospešuje utrip in vas na določen način pozitivno vznemirja.