Dnevni horoskop za 11. avgust 2019

Poletje je končno tukaj
Poletje in brezskrbni dnevi

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste nekoliko nepotrpežljivi, zlasti zjutraj. Nekaj klicev ali srečanj vas bo utrudilo, vendar se bo izkazalo, da so bili neizogibni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V tem obdobju vašemu življenjskemu poslanstvu in osebni rasti pomagajo izobraževanje in branje. Na teh mestih lahko srečate sorodno dušo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes bo vaše počutje izredno spremenljivo in se hitro premikate z ene stvari na drugo. V ljubezni ne čakajte predolgo, temveč čim prej poiščite nekoga, ki vam je še naklonjen.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan, ki bo namenjen predvsem razmišljanju o temu, kako bi si lahko vzeli več prostega časa in odvihrali v mesto vam bo preprosto všeč, saj se bo vse vrtelo v pravi smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Znova boste skušali prikriti svoja čustva do partnerja, a ogenj v očeh vas bo izdal. Preprosto se spustite v pogovor in lažje vam bo, še posebej tistim, ki ste vezani.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, ker samo tako boste dosegli uspehe. Poskrbite za dobro počutje in pojdite v večernih urah med prijatelje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Premislite, kaj bi radi počeli. Imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam ustreza. Ob vas bo k sreči nekdo ki premore veliko optimizma.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Samskim se v današnjem dnevu obeta nekaj novega. Želite si več zanimivih dogodkov, zato boste morali sprejeti tudi nove pogoje. Zanimiva bo sredina dneva. Odnosi z najbližjimi bodo napeti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Samskim se v današnjem dnevu obeta nekaj novega. Želite si več zanimivih dogodkov, zato boste morali sprejeti tudi nove pogoje. Zanimiva bo sredina dneva. Odnosi z najbližjimi bodo napeti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dosegli boste skoraj vse, kar boste želeli, ostalo pa bo vprašanje, ali boste sploh zadovoljni. V neki stvari se boste morali odločiti precej na hitro.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Borite se z svojim vzkipljivim značajem, v vas je ogromno tleče jeze, občutek hude bolečine. Spustite ljubezen k sebi, kajti to vas lahko reši morečih, bolečih odnosov na vseh področjih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se razpleta na pravi način, čeprav zelo počasi. Tudi v ljubezni in v prijateljstvu lahko pričakujete presenečenja, posebno po sporočilu, ki bo pomenilo prelomnico v vajinem odnosu.