Dnevni horoskop za 10. oktober 2019

Dnevni horoskop za lepši dan.
Dnevni horoskop za lepši dan, ki vas bo nasmejal.

Dnevni horoskop za 10. oktober 2019

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki.

 

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odnosi bodo danes stresni, bolj napeti in vi konfliktno naravnani. Pogovorite se s z ljubljeno osebo, prisluhnite njenim besedam, le tako se boste notranje malo lažje sestavili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste razdraženi in najboljše se boste počutili v samoti. Izogibajte se torej večji družbi, saj se lahko zapletete v prepir. Težave boste imeli z osebami nasprotnega spola.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tekom današnjega dne boste imeli še eno priložnost, da se izkažete, sicer pa vsekakor pokažite, kaj nameravate na področju dela, saj vam nihče ne bo bral vaših misli in idej.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sestanki bodo danes uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli zaradi prijetnih energij, ki jih boste zaznavali. Načrti bodo sprejeti, zato boste zadovoljni tudi s stanjem na svojem računu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Res je, da ste pričakovali bolj izčrpen odgovor osebe, ki vam največ pomeni, očitno pa bo ta prišel z zakasnitvijo. Kljub temu bodite danes malo bolj potrpežljivi in predvsem tolerantni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Občutili boste povečano samozavest, kar vas vodi v nove zmage. Znali boste se boste prilagoditi in uživati v vsakem trenutku ljubezenskih dogodivščin, ki prihajajo v večernih urah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes bo spremenljivo počutje vodilo v nestrpnost. Raje se posvetite tistim, ki vas spoštujejo in se izognite morebitnim sarkastičnim pripombam, ki lahko povzročijo celo zamero.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste odložili kakšno razvedrilo, a ne bo vam žal, saj boste naredili veliko več kot v preteklih dneh, kar bo zagotovo dvignilo vaš nivo energije. Vitalnost bo povečana.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čutili boste potrebo po tem, da preživite več časa z ljubljeno osebo ter da se pogovorite o spornih stvareh na umirjen način. Na področju dela vas bo nekaj močo obremenjevalo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pri delu in denarju boste imeli srečo, vendar ostanite premišljeni, saj se vam obetajo manjši nesporazumi in situacije, ko se boste morali pogumno boriti za svoj prav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub zahtevnim nalogam na področju dela boste uspešni, delo vam bo dajalo energijo in vas sproščalo. Razveselila vas bo tudi misel na prihajajoče nakazilo, ki bo prišlo pravočasno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Lotite se čim prej dela, in naredite korak naprej, da vas nekdo, ki vse skupaj že nekaj časa opazuje, ne prehiti. Prihaja več priložnosti, intuicija pa bo zaznala katera je prava.