Dnevni horoskop za 10. januar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 10. januar, kaj pravijo zvezde za danes?

Dnevni horoskop za 10. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Iz duše bodo danes prihajale čudovite stvari, ki iz razuma ne morejo priti, ker jih tam preprosto ni. To pa so ljubezen, notranji mir in modrost.

Ob 20.21 Polna luna – Ščip

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Ob 20:11 nastopi tudi Lunin mrk.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolje razpoloženi.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA LETNA NAPOVED 2020 ali LETO PODGANE 2020. KAJ PRAVI KITAJSKA ASTROLOGIJA?

Rojstva na današnji dan:

Rory Byrne, oblikovalec dirkalnikov F 1
Mischa Maisky, latvijski violončelist
George Foreman, ameriški boksar
Eddie Cheever, ameriški avtomobilski dirkač
Alex Meraz, ameriški filmski in televizijski igralec

Če ti v srcu ne gori močan ogenj, nima smisla poskušati.

Dean Karnazes

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta!

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena samo vam!

Dnevni horoskop za 10. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskrbite zase in z lahkoto boste postali bolj samozavestni, zato lahko pričakujete da vam bo nekdo končno začel slediti. Pripravljeni boste na skupne podvige in izmenjavo mnenj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pazite danes na zdravstveno področje, saj ste trenutno v nekoliko slabši kondiciji. Nikar pa ne pretiravajte v športnih dejavnostih, sicer boste zvečer izredno utrujeni in slabe volje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z dobrim nastopom boste ustvarili odličen vtis v svojem okolju. Na poslovnem področju nekoliko bolj pazite glede pogodb in dogovorov, ki se lahko hitro obrnejo proti vam.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vas bo skušal razjeziti, kar vam ne bo všeč, saj vztrajate pri svojih odločitvah. Preden se boste odzvali, se vprašajte zakaj se s to osebo sploh še ukvarjate, saj nima smisla.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste dobili prijetno in razigrano povabilo. Čakali boste, da se čim prej odpravite v zabavno družbo. Prisotna bo tudi simpatična oseba, ki vam bo močno ogrela srce.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na odločitev ljubljene osebe ne morete vplivati, toda potrudite se vsaj, da bo vse skupaj bolj enostavno. Pazite s finančnimi zadevami, ki vam lahko ob nepremišljeni potezi povzročijo zaplete.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ravnali se boste po svojem občutku, spontano in drzno. Nekoliko bolj napeti boste proti koncu dneva, ko vas bodo izdajali živci in napetosti, povezane s finančnim področjem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je občutljiv, vendar prijeten dan. Luna prinaša močno potrebo po pogovoru in raziskovanju. Problemov, ne boste smeli ignorirati, ampak jih bo potrebno aktivno reševati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes se boste navdušili nad nečim, kar se razlikuje od vaših dosedanjih dejavnostih in vas hkrati vznemirja. V ljubezni še niste pripravljeni na soočenje, zato ostanite opazovalec.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste prijazni, kar bo nekoga močno presenetilo, saj sta skupaj v situaciji, ki ni najbolj enostavna. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi nekomu ugodili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobre novice na poslovnem področju bodo popestrile dan, kar bo dvignilo vaše razpoloženje. Imeli boste občutek, da nič ne more iti narobe, kar bo ohranilo vaš optimizem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne obsojajte vseh, ki razmišljajo drugače kot vi, saj bi s tem lahko priplezali v osamitev. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi neutemeljenimi strahovi odkrito soočati in jih reševati.