Dnevni horoskop za 1. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Komaj čakate na nekaj ljubezenskih novosti, ki vas bodo zbudile in vam podarile čudovit občutek. Mika vas čisto novi cilj, ki bi ga lahko dosegli brez prevelikega naprezanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če ste pravkar končali razmerje, vas bo luna dobesedno prisilila, da se sestavite in se usmerite k druženju z osebami, ki vas razumejo in ob enem sproščajo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste zopet bolj umirjeni, saj boste čutili, da ste ljubljeni in spoštovani. Posvetili se boste tistim, ki jih imate najraje in ne bo vam žal ne časa in ne denarja, da pokažete hvaležnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekomu boste pokazali koliko vam je mar zanj in s tem naredili večji korak na osebnem področju. V večernem času se boste odločili za obisk gledališke predstave ali kina.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo se bo spomnil na vas in vas presenetil, a naslednji korak boste naredili vi, zato se nanj čim prej pripravite. Nekaj se bo razvozlalo ob pogovoru, ki bo zelo iskren.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Odpravili se boste na družinsko srečanje, kjer se boste spominjali določeni zabavnih dogodkov iz vaše daljne preteklosti. Imeli boste občutek, da lahko začnete od začetka.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav niste najbolj spočiti, se boste usmerili v mislih v načrte, ki vas lahko spravijo v slabo voljo, saj se določene zadeve niso odvile v smeri, ki ste si jo zamislili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Polepšajte svoj dom, pojdite s prijatelji v naravo in se nahranite s pozitivno energijo. Izkoristite svoj prosti čas za ustvarjalni navdih, ki vam dolgoročno lahko prinese tudi napredek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zasanjano romantično vzdušje, ki ga boste čutili, vas lahko zanese, da si o nekom ustvarite lepšo podobo, kot bi jo v drugačnih okoliščinah. Bodite previdni in ničesar ne obljubljajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Besede vam prinašajo napredek in čustveno skladnost, ki vas bo razveselila. Priporočljivo je, da se sprostite in uživate v tistih stvareh, ki so vam dane v tem trenutku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sanjali boste nekaj pomembnega in zanimivega. Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi naj še nekoliko počakajo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Skrivnosti, ki vam jih je nekdo zaupal ohranite zase in se nikar ne izpostavljajte, saj bi si s tem skopali globoko jamo. Nekdo od prijateljev bo pokazal svojo drugo plat.