Dnevni horoskop za 1. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 1. oktober 2019

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaše sposobnosti bodo izjemno cenjene na delovnem področju, kot tudi med prijatelji in družino. Občutek, da za vaše želje ni posluha izgine takoj, ko izpostavite komunikacijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj vam nikakor ne gre in ne gre, čeprav ste si prisegli, da tokrat ne boste izgubljali glave zaradi malenkosti. V ljubezni še vedno oklevate, kar ni najboljša izbira.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem dnevu dobite odgovor, ki ga že nekaj časa pričakujete in vam prinaša še večjo finančno stabilnost, ob vse splošni podpori se boste počutili izvrstno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Glavna tema današnjega dne bo naklonjenost. Najbolj uspešni boste če ne boste oklevali pri svojih ambicijah in poslovnih namerah. Glasno boste izražali svoje ideje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan bo nekoliko napornejši, toda pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse, kos, čeprav ste utrujeni. Ne razlagajte vsem, kako se počutite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Vse, kar se bo danes dogajalo, bo odvisno od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj zaključili. Če ne boste dovolj motivirani, se obeta tudi nekaj težavic.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zakaj se ves čas vrtite okoli neznanih vprašanj, ko pa imate pred sabo še toliko nerešenih obstoječih zadev, v katere bi se bilo resnično vredno poglobiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odgovarjalo vam bo energično druženje z otroci. V popoldanskih urah boste romantično razpoloženi, zato lahko verjamete lažnivim besedam samo zato, ker se dobro slišijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Brez samozaupanja in dela na sebi boste v življenju težko našli srečo in zadovoljstvo. Naredite danes kakšen korak v smeri osebne rasti in poskrbite za svoje telo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z majhnimi koraki boste danes naredili veliko, posebej na čustvenem področju, kjer vam bo ustrezala topla in romantično naravnana energija, še posebej v večernih urah.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skupaj z nekom, ki vam ogromno pomeni se boste podali k uresničevanju cilja. Pri tem ne pozabite na noto prilagajanja, ki vam lahko ponudi veliko boljše iztočnice.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odločili se boste spremeniti določene zadeve in se usmerili v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva. Nekdo se bo ves čas vrtel okoli vas, vas opazoval in osvajal na vse možne pretege.