Dnevni horoskop za 1. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Danes se izognite kopičenju slabih čustvenih energij, ki zavirajo pretočno delovanje in sprožajo napetost, strah in razdražljivost. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Luna je v znamenju vodnarja

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Kulturne prireditve
Kulturne prireditve pozitivno
Nakupovanje
Nakupovanje pozitivno

 

 

 

 

 

Skrivnost sreče ni v tem, da delamo tisto, kar bi radi, temveč da imamo radi tisto, kar delamo.

Lev Nikolajevič Tolstoj

Rojstva na današnji dan:

Robert Pešut – Magnifico, slovenski pevec
Brad Delson, ameriški kitarist
Pablo Escobar, kolumbijski mafijec in politik
Woody Allen, ameriški filmski režiser

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z lahkoto se boste danes lotili urejanja doma, okolice in pospravljanja, ki vam bo prineslo zadovoljstvo. Ljudje, ki želijo biti v vaši družbi, bodo morali nekoliko počakati na pravi trenutek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaša strast bo danes neustavljiva, vi pa najbolj prodorni na ljubezenskem področju, kjer lahko kljub manjšim zapletom pričakujete pozitivno realizacijo. Večer prinaša druženja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prihaja priložnost da uredite nekaj, kar vam še pred kratkim ni bilo namenjeno. Pomembno bo, da prisluhnete navodilom, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost cilju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi nerešene situacije ki je za vas zelo pomembna, si boste spletli marsikatero nepotrebno skrb in navidezno misel. Bolj priporočljivo je, da se s prijatelji podate na izlet.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihaja vaš čas, saj boste zelo prodorni in odločeni narediti nekaj, kar si ostali ne upajo. Srčni utrip bo izdal vaše vznemirjenje, ki pa bo takrat pozitivno usmerjeno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Mirna čustvena energija današnjega dne, vam bo dopuščala, da živite ležerno, brez da se pretirano obremenjujete z okvirji. Prisluhnite ljudem, ki vas obkrožajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnji dan prinaša veliko privlačno moč, ter možnosti novih poznanstev, ki lahko kasneje prerastejo v kaj več. Sreča bo na vaši strani, z nasmehom boste dosegli nemogoče.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse skupaj bo danes zelo preprosto, zato ne razmišljajte preveč o tem, kaj se bo zgodilo, ko boste z določeno zadevo zaključili. V večernih urah se vam nakazuje sproščenost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste srečali nekaj sogovornikov, ki vam bodo ponovno vzbudili zaupanje. Nenapovedan izlet bo najboljša možna odločitev današnjega dne, ki vas bo razvedrila.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prihaja izboljšanje v odnosih na poslovnem področju, kar ste čakali že dolgo časa. Konec bo zoprnega dela in stresa, prihaja samozavestna ustvarjalna energija.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaša samozavest bo neustavljiva, kar bo nekoga zmotilo. Stvari se bodo popoldan vrnile na svoje mesto in marsikaj se bo odvilo po pričakovanjih, tako da boste srečni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes ne boste preveč optimistični, vseeno pa se lahko pogumno borite naprej. V ljubezni vas bo zajelo malodušje, saj že nekaj časa čutite, da vam odnos ne ustreza.