Dnevni horoskop za 09. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Skušajte se znebiti vzorca maščevalnosti, kajti oseba, ki vam je simpatična ni kriva za dejanja, ki so se vam zgodila v preteklosti. Najprej se sestavite sami, šele nato se podajte v pogovor.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri delu vam jo bo nekdo pošteno zagodel, vendar boste tudi vi iznajdljivi. Če vas pritisnejo ob zid, dobro veste, kako se odzvati. Domov se boste odpravili kot zmagovalec.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Živite na polno in ustvarite nekaj pozitivnih valov, zvezde jih bodo še povečale. V popoldanskih urah bodite pozorni na finance, tako na delu kot doma, da vas spremembe ne bodo presenetile.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nimate časa za vse, kar se vam ponuja. Preveč se obremenjujete, vaše telo ne zdrži takšnega divjega tempa. Počakajte, bodite razumni vsaj glede denarja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Napetost se zvišuje, posebno pri sestankih. Ničesar ne morete rešiti kar čez noč. Vsekakor pa bo pravi namig prišel od starejše osebe ali od nekoga, ki je glede vsega povsem nepristranski.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Bodite pozorni, da boste vse finančne obveznosti sproti pokrivali. Lahko se vas loti prehlad, a ne bo hujšega, če se boste pravočasno zaščitili. Naj bo dan obarvan s smehom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na delovnem mestu boste za pridobitev spoštovanja in ugleda spretno izrabili neobičajno situacijo. Delovni teden boste tako zaključili pozitivno in polni energije za konec tedna.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes bo zelo materialno usmerjen dan. Danes boste počeli tisto, kar že nekaj časa niste in kar vam bo pognalo kri po žilah. V nečemu boste celo nekoliko pretiravali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V popoldanskih urah bo v ospredju ljubezensko razmerje, ki se mu morda obeta sprememba. Stopajte previdno in si pustite dovolj prostora za manevriranje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z današnji dnem prihaja velika priložnost v ljubezni in v nadgradnji vajinega razmerja. Trenutno sijete, pokažite to tudi navzven, saj vas nekdo ves čas opazuje!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če si želite premika naprej, bo konec današnjega dne primeren za sprejemanje odločitev. Postavite se za svoje želje. Za vikend vas bo navdihnilo manjše potovanje ali nova izkušnja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na koncu delovnega tedna boste razmišljali hitro in si hitro premislili. Počakajte in ne recite ničesar, v kar niste prepričani. Danes vam bo ustrezal tako počitek doma kot druženje z ljudmi.