Dnevni horoskop za 08. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pri delu vas zanimajo vse podrobnosti, in prav to je edina pot do uspeha. Lahko se odpravite na pot, po možnosti v družbi prijateljev, ki vam ves čas stojijo ob strani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vezani boste imeli občutek, da z ljubljeno osebo ne razmišljata enako. Ni nujno, da se vedno v vsem strinjata, ne pozabite tega. Pomembno je, da ugotovita, zakaj eden razmišlja tako in drug drugače.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Za spremembo ukrotite svoj neverjeten instinkt. Konec dneva prinaša veliko aktivne energije, ki je primerna za prevzemanje iniciative, ob tem pustite, da se drugi pridružijo vašim idejam, načrtom in čustvom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Znašli se boste na razpotju, ki vam bo pokazalo kje so pravzaprav težave. Dobro boste izbrali in lahko bi preko te odločitve v vašo denarnico prišlo nekaj denarja. Vsekakor boste na koncu dneva zadovoljni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zelo boste posesivni in večkrat se boste zalotili, da partnerju sploh ne pustite dihati, čeprav nimate nobenega razloga za takšno obnašanje. Pomirite se in poskrbite, da boste zadovoljni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Glede poslov se lahko dogovorite, sicer pa nekaj časa vseeno zapravljate ob razmišljanju. Povsem brez razloga, saj se bo vse razpletlo tako, kot vam ustreza.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Občutek boste imeli, da imate vse pod kontrolo, ter da se vam lahko zgodijo le lepe stvari. Danes vas zvečer čaka prijeten premik, uživanje in sproščeno vzdušje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Težko boste ignorirali ali se upirali ustvarjalni in dinamični energiji, ki se bo nahajala danes v vaši bližini. Morda boste prejeli tudi kakšna presenečenja, ki vas bodo razveselila.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan bo ugoden za to, da dokažete svoje dobre namene in se nekomu približate. Vsekakor si pomagajte z vsem, spomnite se nečesa prijetnega iz preteklosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomembno bo občutiti čustveno toplino v družbi, ki vam veliko pomeni. Obojestranski interes za skupen korak pa predstavlja dovolj dober povod za ljubezensko srečo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zapišite si nekaj pomembnega, tako ne bo več nobenih nesporazumov. Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali. Kljub temu boste zmogli vse, kar si boste zastavili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu boste v družbi zagotovo opaženi, vendar se bo veliko stvari dogajalo tudi za odrom. Bodite sproščeni in poiščite kakšno novo rešitev.