Dnevni horoskop za 07. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nedvomno morate počasi spremeniti odnos do poslovnega področja, saj v zadnjem času ne pokažete nobenega pravega zanimanja zanj. Morda celo pričakujete, da bo nekdo drug poskrbel za vse.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naredite nekaj več za zbranost. Potem se boste lahko brez občutka slabe vesti odpravili na lepše, posebno ko bo prišlo povabilo od nekoga, ki vas očitno osvaja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nujno se morate odpraviti med prijatelje, ker vas čaka izredno zanimivo poznanstvo. Imejte bolj odprte oči. Vezani pa poskrbite, da partnerja prijetno presenetite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V drugi polovici dneva boste nekoliko lažje zadihali in si sprostitev poiskali tam, kjer ste najraje. Danes ne boste imeli časa za razmišljanje o denarnih zadevah, vseeno pa bodite preudarni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo pred kratkim. Še sami ne veste, kaj bi storili. Za zdaj ni druge poti, kot da počasi poiščete pot iz zagate. Usmerite misli v pozitivno smer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Dinamični in pogumni boste. Razmišljali boste hitro, se znali postaviti zase. V prostem času se sprostite v družbi prijateljev, ki vas bodo spravljali v dobro voljo in razveseljevali s svojimi komplimenti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne zanemarite internetnega flirtanja in ustvarjanja mrež, tam vam bo šlo v današnjem dnevu odlično. Obstajal bo boljši način za končanje tedna kot prepir ali borba za moč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izredno vas motijo vsi, na katere se ne morete zanesti, čeprav ste upali drugače. Tudi v karieri ista pesem, spet vas prepričujejo o povsem nasprotujočih si stvareh, kar vas bo še bolj utrudilo ali zmedlo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaš spomin in koncentracija bosta danes neverjetna in vi boste kar cveteli od zadovoljstva. Tisti, ki ste v vezi boste postavljeni pred večje preizkušnje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prednost, ki ste si jo pridobivali, bo v današnjem dnevu začela kopneti. Če ne boste takoj spremenili taktike, vas bodo tekmeci kmalu prehiteli. Nato je lahko prepozno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poglobite se vase in pokažite resnična čustva. S tem se boste izognili igricam, ki imajo redko pozitivne učinke. Raje se posvetite bolj prijetnim zadevam, ki prihajajo zvečer.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Imate ogromno energije in zdrave ambicije. Najboljša rešitev je vsekakor to, da sami organizirate nekaj, kar bo koristilo vsem vpletenim. Izkazali se boste v pravi smeri.