Dnevni horoskop za 04. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Vsakodnevne obveznosti vam bodo vzele ogromno vašega časa. Vseeno si poskušajte izboriti počitek in čas za aktivnosti, ki vam dajejo energijo, čeprav se vam bo zdelo, da počitka v bistvu sploh ne potrebujete.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Vi boste danes bolj prepuščeni sanjarjenju. Nekoliko se boste odklopili in si predstavljali kako bi bilo, če bi bilo drugače. Partner bo do vas izjemno potrpežljiv.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Nekdo bo od vas zahteval nekaj, kar ne boste zmožni dati oziroma izpolniti. Naj vas to nikar ne spravi v slabo voljo. Raje se posvetite prijateljskim odnosom.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Delovali boste spretno, hitro in drzno. Družabno življenje bo intenzivnejše. Na vidiku so nova poznanstva, ki se jim boste težko izognili. Občutili boste potrebo, da spregovorite o svojih mislih in čustvih.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Ljubezen in zabava bosta v prvi vrsti. Samski levi, se lahko tako močno zaljubijo, da bodo pozabili na ostale obveznosti. Zvečer boste hrepeneli po branju.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Zaželeli si boste toplih objemov svoje ljubljene osebe in ves dan hrepeneli po čustvih. Samo z pogovorom definitivno ne boste zadovoljni. Želeli boste več!
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Najbolj zanimive vam bodo osebe rojene v znamenju strelca in škorpijona. Izvrstne možnosti imate pri reševanju družinskih sporov ali ustvarjanju družine.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Dan bo harmoničen, usklajen in dokaj pester. Popoldne se boste zabavali, ter pozno zaspali. Nehajte odlašati s pomembnimi vprašanji in raznimi dvomi.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Motivirala vas bo zaljubljenost ali zaslepljenost z zunanjostjo nekih predmetov ali ljudi. Na veliko boste zapravljali, dnevni stroški lahko presežejo vaš limit, zato bodite malo bolj pazljivi.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Nesoglasja z ljubljeno osebo ali prijatelji, ki so nastala v preteklosti, bodo preprosto izginila. Jemljite to kot dober znak, ker boste samo tako lahko rešili situacijo in izravnali neporavnane račune.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Sami boste postavljali pravila in ovire, kar bodo tisti, ki vas poznajo in vas imajo radi težko razumeli. Ljubezen in zabava bosta v prvi vrsti, še posebej v večernih urah.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Notranji nemir, skrita strast in zaljubljenost, ki jo ne želite pokazati nikomur, vas bodo obremenjevali. Prisiljeni boste, da odvržete oklep in začnete komunicirati.