Dnevni horoskop za 03. avgust 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnja sobota bo za ovne dan sprostitve in dobrih občutkov, saj vas nihče ne bo mogel pripraviti do slabe volje. Vihrali boste sem ter tja in se zraven zabavali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes si boste zaželeli družabnega srečanja, koncerta ali celo kina ali gledališča. Privoščite si še nekaj prijetnih ljubezenskih trenutkov v dvoje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pojdite na zrak, meditirajte, igrajte se in si privoščite nekoliko sprostitve. Kdaj ste si nazadnje privoščili dolgo vožnjo s kolesom ali dolg sprehod v naravi?
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bo izjemno pester dan. Veliko boste naredili, brez da bi bili utrujeni. Obeta se vam lep večer v dvoje. Zaspali boste zadovoljni in sproščeni, z lepimi mislimi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Umirite se in ne bodite tako jezni sami nase, ker se stvari ne premikajo čisto v vaši smeri. Manjša odstopanja so v življenju vedno dobrodošla. Jutri je nov dan in nov horoskop!
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Obnovite prijateljstvo, ki ste se mu zaradi lastnega strahu odrekli. To vam lahko prinese dobre občutke in zadovoljstvo. Obrnite nov list v svojem življenju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dobili boste nekaj pohval in komplimentov, ki bodo odlično vplivali na vaše počutje, saj ste včasih zelo nesamozavestni. Počasi prehajate v lepše obdobje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Malo se prepustite toku življenja. Nehajte bodite tako črnogledi, lahko vas drago stane. Današnjo soboto poskusite posvetiti le sebi in tistim, ki vam veliko pomenijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred vami je danes ugoden dan za vaše telesno in duševno počutje. Mogoče si boste zaželeli le nekaj drugačnosti. Na področju ljubezni se boste končno znali postaviti zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse ima svojo mero. Bodite previdni pri hrani, ki vam bo izredno teknila. Spopadali se boste s sabo in s svojimi dvomi. Raje manj pa tisto kvalitetno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zadovoljni boste s svojim delom in ravno danes se vam lahko utrne še kakšna ideja. Le partner vas bo nekoliko pogrešal, zato si večer rezervirajte za lepe trenutke.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse kar se je nabralo v tem tednu boste danes skrbno pretehtali in prišli do dobrih rezultatov. Na koncu boste zelo zadovoljni sami s sabo ter z izkupičkom.