Kaj lahko pričakujete v prihajajočem obdobju, saj nastopi direktno gibanje Marsa?

Mars, planet ki je znan po svoji intenzivni moči, se nahaja v znamenju ovna. Danes, 13. novembra preide v direktno gibanje, kjer se bo zadrževal v znamenju ovna do 6. januarja, ko preide v bika. Mars je ovnov vladar, zato je močno povezan z impulzivnostjo, prodornostjo in odločnostjo, ki jo premore znamenje ovna.

V tej poziciji se Mars dobro počuti in sedaj si boste lahko za nekaj časa oddahnili, saj je bil njegov vpliv naravnan na agresivne vzgibe, premoč in borbo, ki se po vsej verjetnosti ni zaključila z zmagovalno kombinacijo.

Kaj lahko pričakujete v prihajajočem obdobju, saj nastopi direktno gibanje Marsa?

Mars začne v tej poziciji s sebe otresati prah kar povzroča zanimivo prelomnico.

V smeri ustvarjanja in odkrivanja novih strategij za upravljanje s svojo energijo, se morate naučiti, da dokler ni čas svojih načrtov ne delite z drugimi. Ker se Mars premika naprej, lahko začnete prepoznavati, kam so vas v preteklem obdobju postavili ločenost, jeza, nedelovanje in pasivna agresija. Sedaj je čas, da se vseh teh faktorjev na subtilen način znebite.

Simbol Marsa je rdeča barva, ki je že v preteklosti navdihovala stara ljudstva, od tod tudi ime bog vojne. Planet akcije, v sinergiji z energijo ovna postavlja stvari na pravo mesto, vendar ne težji način, preko številnih lekcij. Koraki, ki jih boste v tem obdobju naredili bodo veliko bolj odločni, omahljivost se umika daleč vstran in prihaja želja po soočenju.

Kaj lahko pričakujete z energijo Marsa v ovnu?

Mars se bo še posebej posvetil področjem ambicij, fizične moči, hitenja, moškega principa, nestrpnosti, neustrašnosti, prodornosti, spolnosti in vzdržljivosti. Podaril vam bo trdo voljo ter ugodno pozicijo, da se boste lažje sistematično in z zaupanjem podajali k napredku.

Ljubosumni izpadi na področju partnerstva, posesivnosti se umikajo iz obzorja.

Prihaja več zaupanja, vendar le v primeru iskrenega pristopa in delovanja. Laž bo še vedno kaznovana, prav tako tudi krivica. Nekoliko bolj boste optimistični in verjeli boste v svojo srečo, kar je v času virusa še posebej pomembno. Mars v ovnu je lahko vaš steber, ki vam omogoča bolj zrelo delovanje in vas ščiti pred tem, da bi se znašli v vlogi žrtve. Napake drugih boste zlahka spregledali in poskušali v naslednji situaciji delovati bolj potrpežljivo.

Kaj lahko pričakujete v prihajajočem obdobju, saj nastopi direktno gibanje Marsa?

Težke energije usmerjene k nadzoru ali napovedovanju bodo počasi postale neznanka.

Omejitve in hitre odločitve boste znali spretno uporabiti v svoj prid. Sledite z energijo Marsa svojim strastnim željam in instinktom, vendar s strmenjem k enemu določenemu cilju, razpršenost se tokrat ne bo dobro obnesla. Brez strahu boste pomagali tistim, ki pomoč potrebujejo in sprejemali vse kar vam življenje ponuja.

Močno bo s tem tranzitom povečana medsebojna privlačnost tistih, ki ste že dlje časa v razmerju. Napetosti, ki ste jih bili deležni se počasi razblinjajo. Tudi če ste po naravi bolj hladni in nedostopni, boste poudarjali dogajanje v spalnici, saj bo spolna privlačnost močno povečana. Tisti ki ste samski, se boste z energijo Marsa počutili sami sebi zadostni.

Preberite tudi ŽENSKE, KI SE JIH MOŠKI BOJIJO, SO ROJENE V ZNAMENJU…