Devica: Letni horoskop 2020

Devica: Letni horoskop 2020 napoveduje, da bo leto za vas zanimivo. Skozi leto se bo vaša samozavest povečevala in dobili boste tudi podporo družine in prijateljev. Spremljale vas bodo srečne okoliščine in sedaj boste prišli do zaključka, kaj je tisto, kar potrebujete, da bi bili bolj izpolnjeni. Vaše finančno stanje se bo počasi izboljšalo.

Negativne vibracije potujejo vstran, prihaja nekaj novih poznanstev, ki jih sploh niste pričakovali. V začetku leta se boste ukvarjali z veliko stvarmi, v katerih boste uživali bolj spontano kot običajno. V mesecu marcu vam bo Jupiter pomagal uresničiti enega izmed ciljev, povezanih z izobraževanjem. Toda pri reševanju vprašanj morate ostati odprti. Ne smete pozabiti, da vas lahko spretnost izvleče iz kakršnega koli nereda.

Vaši nasveti so koristni ter uporabni in tega se še kako dobro zavedate. Velikokrat ste ljudem pomagali s svojimi idejami in tudi letos boste deležni več možnosti za to. Izogibajte se v mesecu maju sprejemanju odločitev, zlasti v povezavi z domom, družino in lastnino. Bodite predvsem potrpežljivi in ne pretiravajte z ničemer.

Devica: letni horoskop 2020 svetuje, da se preden naredite kaj velikega, posvetujte z družinskimi člani.

Kadar vam čas ni naklonjen, odločitve enostavno odložite. Prihajajo nove priložnosti. Te spremembe bodo potekale v smeri lepše prihodnosti, zato se jim morate prilagoditi. Sodelavci vam bodo v oporo in uživali boste v odnosih z njimi. Lahko pridete tudi v stik z novimi ljudmi in začnete nove projekte.

Poslovno finančno področje

Vaše finančno stanje bo letos odlično, zlasti je to ugoden čas za naložbe naložbe, ki vam prinašajo dobiček. Če ste razmišljali o naložbah v nepremičnine, potem lahko to storite proti koncu leta. Stvari bodo razvrščene v pravi smeri, zato vam ni treba skrbeti tako kot ste vajeni običajno. Ne zapravljajte denarja za nakup starega ali rabljenega vozila, saj boste odložili preveč denarja za njegovo vzdrževanje. V mesecu juniju pričakujte nekaj nejasnih situacij ali manjših izgub. Ni pa vam treba pretirano skrbeti, namesto tega bodite mirni in ne sprejemajte v tem času večjih odločitev.

Devica: letni horoskop 2020 priporoča veliko smeha

Povejte kaj si mislite, bolj sproščeno se soočajte s težavami, imejte smisel za humor in zagotovo vam bo uspelo, kar ste si zadali. Drage device, poskusite tudi v juliju usmeriti vso svojo pozornost na delo, ki ga opravljate, ker lahko pride do nekaterih napak. Ne trošite svojega denarja brez pametnega motiva. V mesecu septembru boste bolj odprti na področju dela in denarja, kar vam bo pomagalo pri doseganju finančnih ciljev. Do konca leta se bo lahko povečala tudi vaša plača. Svoje stroške pa morate analitične device voditi ne glede na dobičke.

Znamenje device in letni horoskop

Napovedujejo se tudi spremembe na delovnem mestu in tega boste zelo veseli. Morda boste dobili nov projekt, ki ga boste znali s svojim analitičnim pristopom popeljati v višave. Dobiček in izguba bosta del, ki se mu ne morete izogniti. Izzivi vam bodo sledili, vendar se morate naučiti metode premagovanja ovir. Borbe vas bodo naredile še močnejše.

Zdravje in počutje

Leto 2020 bo odlično za vaše zdravje. Vse, kar morate storiti, je telovaditi, jesti zdravo hrano in imeti redne preglede pri zdravniku, v kolikor začutite da nekaj ni vredu. Znebili se boste zdravstvene težave, ki vas je dolgo mučila. Povečan delovni stres boste znali sicer nadzirati, vendar morate poiskati pravi način, da vaš spanec ali duševni mir ne bosta porušena. Leto se bo sicer začelo z večjo stresno obremenitvijo, vendar vam to na področju zdravja in počutja ne bo pustilo večjih posledic. Zdravstvene težave letos ne bodo kvarile vašega počutja saj boste imeli aktivno, budno oko, ki bo zaznavalo vse. Na splošno ste nagnjeni k skrbi za zdravje, zato bo letos vitalnost nagrada za pretekla leta discipline.

Izobraževanje

Najboljši del prihajajočega leta na področju izobraževanja je, da boste razvili odnos do globokega raziskovanja in razumeli skrivnosti, ki bi sicer ostale neznanka. Vaš pogled na življenje se bo spremenil. V začetku leta boste poleg študija razmišljali tudi o delu s krajšim delovnim časom. Nove priložnosti na področju izobraževanja bose dobili v mesecu marcu. Priporočamo tudi, da poudarite svoj pomen in se izpostavite tam, kjer smatrate da ste najboljši. V mesecu maju se zaradi neugodnega vpliva Jupitra na vaše znamenje izogibajte odločitvam. Prepričajte se, da ste vse naredili kot je potrebno. Izbira, ki jo boste sprejeli, bo vplivala na vašo prihodnost in na to morate biti še posebej pozorni.

Devica: Letni horoskop 2020 napoveduje soočenja

Družinsko življenje

V začetku leta bo Venera povzročila nekaj družinskih prepirov. Zato si morate predvsem do meseca aprila prizadevati, da bi ustvarili mir in harmonijo. Prav tako morate svoje brate in sestre naučiti, kako biti povezan z ljubeznijo in sočutjem. Morda se boste morali soočiti tudi z nekaterimi starimi težavami, povezanimi z lastnino. Te razmere se lahko dogajajo do konca meseca maja. Morda se boste morali soočiti tudi s težavami v povezavi s starši, kar vas lahko vodi v stres in tesnobo. Po septembru se bodo odnosi z vašimi bližnjimi izboljšali.

Devica: Letni horoskop 2020

Ljubezensko področje in odnosi

Device, ljubezen bo v letu 2020 dobila prijetno podobo. Pričakujte odličen odnos s svojo ljubljeno osebo. Ste oseba, ki ji je na kožo pisana skrb za družinske člane in tako bo tudi v tem letu. Po marcu se boste morda srečali s težavami v ljubezenskem razmerju, kar lahko traja do septembra. Določena vprašanja lahko postanejo resna do te mere, da bo pogovor s partnerjem velik izziv za vas. Komunikacija bo vaš zlati ključ do miru in harmonije v odnosih. Prepričajte se, da v odnosih delujete s potrpežljivostjo, saj se lahko v nasprotnem primeru hitro znajdete v primežu razočaranja.

Dogodki v odnosih in hiter obrat dogodkov prihajajo brez pravega vzroka, z bliskovito hitrostjo. Čas novih začetkov in naključnih srečanj prihaja od oktobra dalje. Takrat imate tudi samske ali razočarane device možnost, da začnete znova, seveda z zaupanjem in optimističnim pristopom. Čustveni napredek bo intenziven, ljubljena oseba vam bo ves čas podarjala prijazne besede, obljube in zanimive predloge. Izkoristite leto v smeri, da ljubljeno osebo spoznate in jo povežete s svojimi notranjimi vzgibi in sanjami.

Ujemanje

Največ lepih energij se vam bo prepletalo z rojenimi v znamenju bika, rib in kozoroga. Napetosti prihajajo z ovni, tehtnicami in dvojčki. Privlačila vas bo energija vodnarjev in rakov.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020