Astro kažipot za mesec marec: pomembni dnevi

V marcu se bo Sonce najprej sprehajalo po znamenju rib, prebujena bo tvoja domišljija, dovolila si boš biti kreativna, bolj poudarjeno bo tudi tvoje ljubezensko področje. Astro kažipot za marčevske dni ti lahko olajša kakšno situacijo.

Najboljše se boste počutile rojene v vodnih znamenjih, saj se bo vse odvijalo tako kot si boste želele. 20. marca, ko se začne pomlad, pa prihajajo bolj odločne energije Sonca v znamenju ovna, ki ti bodo bolj naklonjene, če si rojena v znamenju ovna, leva ali strelca.

2. marec

Prvi krajec v znamenju dvojčkov lahko oteži tvojo komunikacijo. Zelo boš zmedena, neodločna in razigrana, tako da kakšen pomemben dogovor ali izpit raje prestavi. Težko boš vzdržala na mestu, zato te bo vleklo ven, med ljudi. Z veseljem boš klepetala, seveda tudi ogovarjala.

4. marec

Merkur, ki je še vedno retrograden, stopi v znamenje vodnarja. Razveselila se boš širšega pogleda na situacije in svet. Pusti se presenetiti, saj ne boš razočarana. Pojavi se lahko kakšen nenaden preblisk, ki ga vsekakor sprejmi. Prihajajo tudi prijetna srečanja in uspešni razgovori. Ne bo ti težko prositi za uslugo ali pomoč, saj boš prepričana da si le to tudi zaslužiš.

5.marec

Venera, ki simbolizira ljubezen preide v znamenje bika. Dobra novica za vse zaljubljene, saj se bodo razmerja poglabljala in dobivala pravo podobo. Prihaja globok notranji mir, ki ti ne bo dovolil, da bi bila nervozna. Sanjala boš, izražala sočutje in hrepenela po skladnih odnosih. Odličen čas da se pobotaš s prijateljico, ki ne govori s tabo.

Planetarne energije marca

9. marec

Prihaja Mlaj v devici, zato bo najbolj pomembno zate, da se podaš v čiščenje in pospravljanje. Odličen čas za generalko v domačem okolju in to, da se znebiš neuporabnih stvari, ki ti samo povzročajo navlako.  Zamikala te bo bolj zdrava prehrana in lažje si boš sestavila nov jedilnik.

16. marec

Merkur se bo začel gibati v znamenju rib, zato boš veliko lažje absorbirala snov, se poglobila v pomembne naloge in izrazila svoj kreativni potencial. Zelo ugodno za raziskovalno delo in poglabljanje vase. Prihaja pametno razmišljanje, odlično sklepanje in seveda sanjarjenje o boljši finančni prihodnosti.

23. marec

Konjunkcija med luno in Marsom ti bo omogočila, da se v raznih situacijah odzivaš bolj spontano, nagonsko. Prihaja več poguma, ugoden čas za reševanje sporov in zapletov. Videla boš bolj jasno sliko in jo skušala tudi sprejeti.

28. marec

Konjunkcija med Luno in Jupitrom bo poskrbela za čudovito soboto. V tvoje naročje prihajajo zasanjani trenutki, ki ti bodo omogočili bolj intuitivno delovanje. Znala se boš posvetiti sebi in bližnjim. Mikalo te bo kuhanje, dekorirane in nakupovanje. Če že dolgo planiraš nakup dražjega modnega kosa, je sedaj več kot ugoden čas, da greš v akcijo.

30. marec

Mars začne svoje potovanje v znamenju vodnarja. Prihaja razgiban, komunikativen čas. Prihajajo nenavadne želje, ideje in sanje. Za vse kar se ti bo dogajalo, boš znala poiskati ustrezno razlago in odgovor. Usmerila se boš predvsem v prihodnost.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi Mesečni horoskop marec 2020