Mesečni horoskop marec 2020 za vsa astrološka znamenja.

V prvih dneh marca boste zasanjani. Sonce v znamenju rib prinaša umiritev. Povečana bo želja, da se povežete s sabo, vnesete tišino skozi meditacijo, in se skozi hvaležnost zahvalite za vse. Obtoževanje ne prinaša sreče, zato se mu izognite. Velik in zanimiv izziv bodo preprosta dejanja in sprejemanje drugačnosti. V zadnjem delu meseca prihaja bolj aktivna energija, saj se Sonce pomakne v znamenje ovna.

Mars v kozorogu bo vaš motivator na področju dela in denarja.

Pričakujte bolj resen pristop, vztrajnost in storilnost. Ostanite umirjeni in bodite predvsem dober opazovalec in svetovalec. Sprijazniti se boste morali, da določene zadeve zahtevajo svoj čas, ter prilagajanje in da drznost ni vedno tista, ki prinese pravo rešitev ali rezultat.

Mesec marecSLAVNI, KI PRAZNUJEJO V MARCU

9. marca praznuje Domen Valič

Karizmatičen in vsestranski Domen Valič. Sonce ima v znamenju Rib, zato je to moški, ki izžareva milino, prodornost in močno karizmatičnost. Romantičnost je tisto, kar bo znal vedno nuditi. Zna ugotoviti kdaj se mu ponudi priložnost in jo tudi zgrabi. Zato je vsestransko dober partner. V življenju potrebuje nekoga, ki bo cenil njegove vrline. Njegova jeza ni niti silovita, niti dolgotrajna.

19. marca praznuje Anja Rupel

Zelo je samokritična, navadno celo preveč, kar ji otežuje doseganje ciljev. Ima močan čut za etiko in estetiko. Je zasanjana in umetniška duša. Zelo je priljubljena in večkrat v centru dogajanja, saj premore ogromno mero simpatičnosti in karizme. Ranljiva je in hitro spreminja počutje. Anja Rupel ima izreden smisel za humor in je zelo nadarjena za katerokoli obliko umetniškega ustvarjanja. 

Želite izvedeti več o svoji osebnosti? Odgovor je TUKAJ.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvi polovici meseca marca boste vsekakor med najbolj simpatičnimi, saj boste žareli, kjerkoli se boste pojavili. Tudi na poslovnem področju se ne boste mogli pritoževati, saj bodo novosti, spremembe in razburljivosti popestrile to obdobje, ki bo polno dogovorov. Zadnji dnevi v marcu bodo vse prej kot prijetni. Poplačati boste morali dolgove, ki ste si jih nakopali v zadnjem obdobju, vendar vas bo rešil nekdo, ki vam bo nesebično priskočil na pomoč. Dvignite glavo in nadaljujte v svoji optimistično naravnani smeri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Mesečni horoskop

S Soncem v znamenju rib se boste v prvi polovici meseca marca neuspešno borili za svoj prav. Pazite tudi, da ne boste pretiravali z zasanjanostjo. V sebi boste v sredini meseca končno začutili energijo, strast in vnemo. Na zdravstvenem področju se vam lahko pojavijo manjše težavice povezane z zobmi in prebavili, ki jih boste rešili brez zapletov. Tudi na čustvenem področju vas čaka konec meseca prijetna zgodba. Pri nasprotnem spolu boste zelo zaželeni, tako boste tudi samski lahko šli na kakšen vroč zmenek in se sproščeno zabavali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dvojčki, če ste v preteklem obdobju pogrešali nežnosti, romantiko ali priložnosti za sklenitev novega razmerja, boste v teh prvih pomladnih dneh našli, kar si želite. Vaša potreba po zadovoljstvu, uspehu in samozavesti bo vedno bolj izrazita. Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kaj je treba storiti. S prijatelji boste konec meseca, ko prihajajo bolj aktivne vibracije zelo težko našli skupni jezik, saj boste trmasto vztrajali pri svojih odločitvah. Nikar se ne razburjajte po nepotrebnem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Mesečni horoskop marec 2020

Za vas nežne in občutljive rake bo mesec marec precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili kaj vse bi želeli narediti, Sonce v znamenju rib vas ne bo pustilo k realnim odločitvam. V sredini marca vam bodo planeti naklonjeni, zato se takrat tudi lotite večjih podvigov. V drugi polovici meseca pa se boste zopet nekoliko izgubili, še posebej na čustvenem področju, kjer ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, pa še poguma vam bo primanjkovalo. V zadnjih dneh marca se bo vse skupaj razjasnilo, podali se boste naprej. Zaslužili boste več kot dovolj, tudi čustva bodo prijetna in vznemirljiva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sonce v znamenju rib vam bo v prvih dneh marca pripravilo lepa romantična doživetja predvsem tistim, ki že dlje časa hrepenite po dogajanju. V drugi polovici meseca se boste mnogi levi spraševali, ali ste na pravi poti, in se morda celo zapletli v kakšno razmerje, ki ne bo imelo najboljših možnosti za uspeh. Previdni bodite, saj vas bodo planeti večkrat prisilili v nepremišljeno akcijo, ki bi se pa lahko slabo končala. Ne poslušajte tokrat drugih, raje poslušajte sebe. Finance vam bodo povzročale manjše preglavice, še posebej v zadnjih dneh meseca.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Mesečni horoskop

Veliko časa boste v prvih dneh marca, ko se bo Merkur še gibal retrogradno, preživeli na delovnem mestu. Imeli boste srečo, saj se nič pomembnega ne bo zgodilo brez vas. Na področju odnosov boste spogledljivi in igrivi. Če ste že nekaj časa na točki, ko se želite pomakniti naprej, se vam obeta veliko prijetnih srečanj, in morda celo nov partnerski odnos. Na poslovnem področju se vam bodo konec meseca, ko bo Sonce v ovnu zadeve odpirale z neverjetno hitrostjo, k temu pa bo pripomoglo tudi vaše optimistično razmišljanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Za dobro organizirane tehtnice mesec marec ne bo preveč naklonjen. Nove delovne iniciative lahko sicer predstavljajo svojevrsten uspeh. Kljub temu, pa bo vaše delo poplačano šele kasneje. Drugačna zgodba pa se bo odvijala na čustvenem področju, kjer je pred vami precej boljše obdobje. V drugi polovici meseca pričakujte izjemno srečo, dobro razpoloženje in pogum, da naredite kakšen korak. Tisti, ki ste samski boste imeli veliko večje možnosti, da spoznate svojo sorodno dušo. Lahko se odločite za osebno preobrazbo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Mesečni horoskop marec 2020

Mesec marec bo za vas prijeten, poln ljubezni. Sonce v ribah vas bo sprostilo, pričakovanje pomladi pa bo postalo izjemno prijetno in naklonjeno še posebej nežnejšemu spolu. Venera prinaša sredi meseca nekaj labilnosti na čustvenem področju. V drugi polovici meseca pa boste najbolj zadovoljni škorpijoni, ki ste že dlje časa v vezi, saj vas bo Sonce v znamenju ovna vodilo k akciji in direktnemu pristopu, ki bo rešil vašo nastalo situacijo. Poslovne zadeve boste dali nekoliko na stran, kljub temu pa bo vaša glava polna kreativnih idej.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Začetek meseca marca bo z nežnimi energijami, ki prihajajo nekoliko nenavaden. Postali boste bolj zaupljivi, kar vam lahko pripomore pri reševanju vaših trenutnih problemov. Trudili se boste poslušati svoje srce, kljub temu pa vam bo občasno ponagajal tudi vaš razum. Merkur vam bo povzročil zmedo na poslovnem in finančnem področju. V sebi boste začutili nemir, ki bo privzel obliko poželjivosti in razburkane čutnosti. Če ne prej, bodo proti koncu meseca vaše želje gotovo uslišane in vi zadovoljni. Vsaj tiste, ki se nanašajo na zasebno področje. Na področju prijateljskih odnosov vam bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v mesecu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Mesečni horoskop

Zaradi vpliva Sonca v znamenju rib, bi v ljubezni lahko v prvi polovici marca nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa pustite, da gredo mimo vas. Za vas, ki ste vztrajni in motivirani bo marec na poslovnem področju lahko zelo uspešen. Zopet boste polni iniciativ, novih planov in želje po uspešnih aktivnostih. Iniciativa vas zato lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Vaše zamisli bodo dobile še bolj intenzivno barvo v zadnjih dneh meseca.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V prvih dneh marca, ko se bo Sonce sprehajalo po znamenju rib, bo okolje postalo tiho, in nenadoma ne boste več sigurni vase in v svoje odločitve. Druga polovica meseca marca vam bo bolj naklonjena, saj boste družabni, zgovorni in optimistični. Uživali boste srečo in končno dosegli duševni mir, po katerem hrepenite že nekaj časa. Razmišljali boste tudi o poglobitvi odnosa. S partnerjem boste zadovoljni v vseh pogledih. Obetajo se tudi nova poznanstva, ob katerih boste pozabili na slabe stvari, ki so se dogajale v preteklosti in se zavihteli v lepšo prihodnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Mesečni horoskop marec 2020

V prvi polovici meseca, ko se bo Sonce nahajalo v vašem znamenju lahko naletite na manjše ovire, labilnost in nezaupanje. V zadnjih dneh marca vam bo veliko lažje, saj vas bodo vzpodbujali planeti, ki bodo povzročili hiter napredek. Zlahka boste navezovali stike, ter se pogovorili o vsem, kar bo za vas pomembno. Za samske ribice bodo najbolj ugodni zadnji dnevi v marcu, ko lahko čisto naključno srečate zelo zanimivo osebo in doživite strastno osvajanje. Delo vam ne bo povzročalo večjih težav, saj vam bo popolnoma jasno kje lahko zmagate.