Anja Rupel – Z Merkurjem in Marsom v znamenju Ovna ji je težko slediti.

Intuitivna in samokritična Anja Rupel. Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Rib, in sicer v 3. Hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanjo, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj jo pogosto vodi močna intuicija in živa domišljija. Je zelo občutljiva in dojemljiva za počutje okolice, zato se tudi odzove na vsak dražljaj. Ima neskončno intuicijo in poseduje ogromno modrosti.

Zelo je samokritična, navadno celo preveč, kar ji otežuje doseganje ciljev. Ima močan čut za etiko in estetiko. Je zasanjana in umetniška duša. Zelo je priljubljena in večkrat v centru dogajanja, saj premore ogromno mero simpatičnosti in karizme. Ranljiva je in hitro spreminja počutje.

Anja Rupel ima izreden smisel za humor in je zelo nadarjena za katerokoli obliko umetniškega ustvarjanja. Imajo razvito sposobnost dojemanja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti kot celote. Zelo je kreativna in poduhovljena, sočutna in polna ljubezni in razumevanja. Pred težavami beži v sanjarjenje in samopomilovanje.

Neprilagodljiva, vendar organizirana

Z Marsom v znamenju Ovna v 3. hiši je zelo samozavestna. Splošna smer njenega življenja bo napolnjena z mnogimi vzponi in padci, ter spremembami v skladu s psihološko naravo njenega temperamenta. Čeravno zmaga ali ne, v življenju je odvisna od svoje sposobnosti, da razvije svoje prirojene kvalitete in hkrati izvaja nadzor nad svojim manj ugodnimi lastnostmi, kot so pomanjkanje previdnosti in določeno neupoštevanje občutkov in mnenja drugih.

Morala bi biti uspešna v kakršnem koli delu ali aktivnosti, ki zahteva pionirske ideje ali sistematično razporeditev. Prav tako daje zgled navdušenja do kakršnegakoli projekta, ki nekako vključuje nove koncepte ali izvirno delo in v katerem ji je dano vodilno mesto. Ena od njenih težav je, da je v svoji ljubezni za dosežki v novih projektih nagnjena uničiti stare koncepte in nekdanje prispevke, ki bi morda bili koristni za njena prizadevanja.

Impulzivna, kritična, kljub pomenu ali dvomljivim dejanjem bo v življenju ustvarila veliko vrhunskih prijateljstev, ampak tudi pomembne sovražnike. Njeno življenje je bogato s strastjo in gorečimi ljubezni. Prav tako je ljubitelj užitkov, katere občuti toplo, odprto in z iskrivim značajem.

Svobodna in sproščena

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Vodnarja v 2. Hiši, kar nakazuje, da zelo ceni osebno neodvisnost in svobodo, hitro se počuti utesnjeno, vklenjeno in ujeto. Potrebuje gibanje, avanture in zrak. Lahko pa se ukvarja z najosupljivejšimi znanstvenimi raziskovanji in dognanji, ki niso na vpogled navadnemu človeku. Je zelo inteligentna, a razpršenega duha. Ljubi bolj na široko, ni romantik in jo je težko ujeti.

Lahko je izredno ekscentrična in originalna, lahko pa je tudi dolgočasna in apatična, še posebej, če se ji zdi, da je nerazumljena. Je namreč muhasta in rada igra po svojih pravilih, ki jih, po potrebi, tudi sama spreminja. To je nenavadna in nepredvidljiva oseba, ki ne deluje najbolj čustveno, njena ljubezen je razpeta med partnerjem in delovanjem v skupini ali za dobro človeštva in zemlje.

S takim položajem Lune nemalokrat najdemo resnične fanatike, ki v slepem iskanju čiste resnice ali duhovnega prebliska izgubijo tla pod nogami in se v vsakdanjem življenju težko znajdejo. Rada ima nenavadne stvari, ima močno intuicijo in je oseba največjih duhovnih prebliskov.

Visoka duhovna zavest

Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Dvojčkov v 6. hiši, zato ima dober razum in uživa v pogovoru z ljudmi. Dober pogovor ji pomeni več kot mnogo drugih stvari, vendar pa lahko ima en problem. Ta vidik kaže, da ji je všeč, da prevzame aktivno vlogo v vsaki razpravi, to pomeni, da je boljši govornik, kot poslušalec. Do neke mere ne more pomagati pri tem, če pa se zaveda tega, lahko prepreči, da bi to postalo težji problem.

Njen um je lahko ali ne zelo hiter, vendar dela ves čas. Ima veliko potrebo, da izrazi svoje mnenje in ne prenese, ko ljudje ne jemljejo resno njenih zamisli. Včasih ta aspekt pomeni, da ima veliko možnosti za delo s komunikacijo. Nobene stvari ne prepušča naključju in vedno zaupa le sebi.

Z vztrajnim delom in velikimi napori vedno doseže uspeh. In če ji uspe preseči pretirano željo in potrebo po materialni zagotovitvi, lahko v kasnejšem življenjskem obdobju razvije visoko duhovno zavest. Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji pridnost, ki se pri njej razvije že zgodaj, pomaga, da ji življenje ne povzroča težav.

Vas zanima vaš Astro profil?

Astro napovednik >