[APLIKACIJA HOROSKOP] S KATERO DANES IZVESTE, KAJ VAS ČAKA JUTRI.

Aplikacija horoskop vam omogoča spremljanje napovedi preko vašega telefona ali tablice. Preberite svoj osebni dnevni horoskop za danes in jutri in si polepšajte dan.

Aplikacija je brezplačna, horoskop je pripravljen na podlagi astroloških tehnik, ki se uporabljajo za napovedovanje prihodnosti. APP: HOROSKOP.SI

Vsebina je dnevno posodobljena za android mobilne naprave. Prikazuje vaš osebni horoskop na splošno za vsa znamenja, posamezno in horoskop po temah: RAZPOLOŽENJE, LJUBEZEN, SLUŽBA, DENAR. Horoskop za vsa znamenja zodiaka je vaš vodič, kjer koli ste. V kolikor se nahajate pred kakšno odločitvijo, dvomom, novo simpatijo je dnevni horoskop odlična rešitev. Hiter ter izčrpen vpogled, ki vas bo umiril, morda nasmejal, odvisno od vašega astrološkega znamenja.

Kakšen je moj horoskop danes?

Aplikacija Horoskop je sestavljena na podlagi dnevnih vplivov planetov, lunarnih vplivov in aspektov med planeti.

Spremljajte svoj dnevni horoskop na aplikaciji.
Želite možnost hitrega SMS odgovora?

Preverite kaj vam prinašajo današnji zvezdni vplivi in kaj vam prinaša jutrišnji dan. V zvezdah je zapisano skoraj vse, kar lahko olajša vaše odločitve in vam ponudi boljše smernice za lepši jutri.

Če imate še kakšno individualno vprašanje, ga lahko postavite na enostaven način preko gumba v aplikaciji dobi odgovor, SMS horoskop, katerega bodo prejeli naši svetovalci in vam z veseljem odgovorili.

GooglePlay