Bralka Cveta je zaljubljena v mlajšega moškega

Nekaj let sem ločena in moja dva otroka sta bila seveda navajena, da sem vedno sama. Ter da imam za njiju vedno čas. Pred nekaj meseci, ko sva se s prijateljico odpravili na potovanje, sem v tujini spoznala čudovitega mlajšega moškega. Zaljubila sva se na prvi pogled. Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj do ušes zaljubljena v mlajšega tujca.

On se je odločil, da se, ko uredi vse podrobnosti preseli v našo državo. Ko sem vse to povedala otrokom, sem doživela velik hladen tuš, ter slišala številne pripombe, kje sem našla ravno tujca in zakaj ravno mlajšega. Izgubljena sem, svetujte mi, kako nadaljevati, saj mi otroka veliko pomenita in ju ne želim izgubiti?

Cveta

Zaljubljena v mlajšega tujca

Magdalenin nasvet Cveti, ki je zaljubljena v mlajšega tujca

Spoštovana Cveta, kot veste sami, čustva ne izbirajo, v koga se bomo zaljubili. Prijetne energije, ki ste jih doživeli s to osebo, so vas potegnile v novo svežino. Ponovno ste začutili svojo žensko plat, ter prebujenje. Glede na dejstvo, da sta vaša otroka odrasla in živita samostojno ne vidim razloga, da bi se zaradi njunega mnenja borila proti sebi in prenehala zgodbo z osebo, ki vam veliko pomeni. Razumite njuno zaskrbljenost, saj je čisto drugače, če bi se vi zapletli z nekom iz znanega okolja. Tukaj pa sta otroka začutila strah, da vas ne bi kdo izkoristil, kar je razumljivo.

Svetujem vam, da dovolite svojim čustvom spontano pot.

Hkrati seveda uporabljate svoj razum, ki vas ne bo pustil na cedilu. Ne bodite presenečeni, če vas bo tik pred tem, ko se bo bližal prihod vaše ljubljene osebe zajela panika. Ali mu zaupati ali ne, saj sta vam otroka sprožila določene dvome. Prav bi bilo, da ga še nekoliko bolj spoznate. Prej ko se odločite za kakšno skupno življenje, kar vas svarijo tudi vaši otroci, saj se bojijo tudi, da bi vas ta moški, ki je iz druge države le finančno izkoristil, kar v zadnjem času ni redkost. Nikar ne imejte občutka, da vam otroka ne privoščita sreče. Tukaj je prisotna bolj zaskrbljenost, ne manipulacija.

Najlažje bi bilo, da tega moškega otrokoma predstavite, če bodo želeli seveda. Naj sama precenita kakšen se jima zdi. Saj sta ga sedaj ocenjevala samo na podlagi parih besed in dejstva da je tujec, kar ju je najbolj zmotilo. Vaša čustva so čisto vaša stvar in po vseh težavah, ki ste jih bili na ljubezenskem področju deležni, si sedaj zaslužite več sreče in sproščenega življenja. Zato ne dovolite, da drugi kratijo vašo srečo.

Članek je bil objavljen v reviji Lady/Magdalena svetuje

Če imate tudi vi težavo, pokličite za individualen nasvet.

Preberite tudi Ljubosumna hči in zapleti z novim partnerjem