Preverite, kaj lahko pričakujete sedaj, ko je Venera v znamenju dvojčkov

Venera je planet ljubezni, srca in odnosov. Danes, 3. aprila se Venera pomakne v znamenje dvojčkov, kjer se bo direktno gibala do 13. maja, ko prevzame svojo retrogradno pot. Energija Venere in zračnih dvojčkov se združujeta, da bi komunikacijsko in intelektualno lahko izboljšali interakcije in odnose. Torej, to je prijeten čas, saj Venera v znamenju dvojčkov ne komplicira.

Preverite, kaj lahko pričakujete sedaj, ko je Venera v znamenju dvojčkov

Ko Venera vstopi v znamenje razgibanih dvojčkov, izgleda, kot da bi v temnem prostoru nekdo prižgal luči.

V vaše življenje prihajata večja odprtost in jasnost, kaj vas bo zagotovo osrečilo. Spodbujena bo raznolikost, prihaja tudi veliko novih poti do užitka.

V tem času bo ljubezen obarvana z bolj lahkotnim in sproščenim tonom. Namesto da bi se povezovali z globokimi strastmi ali intenzivnimi zaznavami, se boste zavihteli tja, kjer bo nekaj ali nekdo navdušilo vaš um. Za zmenke je to resnično neverjeten čas, lahko spoznate nekoga novega in z njim delite zgodbe iz svojega življenja. Za tiste, ki ste v resnih odnosih, pa lahko Venera obuditi navdušenje.

Preverite, kaj lahko pričakujete sedaj, ko je Venera v znamenju dvojčkov

Znamenje dvojčkov potrebuje raznolikost, da ostane zainteresirano, zato lahko zveze, ki jim primanjkuje energije padejo v vodo.

To ni čas za izpovedovanje svoje neomajne ljubezni, ampak je čas za uživanje v vseh priložnostih, ki so vam na voljo. Zabavajte se, koketirajte in bodite razigrani, tako boste najbolj izkoristili Venero v dvojčkih in njeno razpršeno energijo. Če boste v tem obdobju znali izpustiti pravila o tem, kaj vam je všeč in česa ne marate, se lahko odprete novim izkušnjam.

Na finančnem področju, ki prav tako spada pod okrilje Venere vas spodbuja, da denar porabite za stvari, ki bodo obogatile vaše misli in poživile vaš duh.

Glavno dejstvo Venere v dvojčkih je, da ne gre za testiranje, ampak za okušanje. Prihaja zmožnost za doživljanje različnih okusov, raziskovanje svežih idej in zavedanje, da sta življenje in ljubezen tako vznemirljiva, kot ju ustvarite.

Preverite, kaj lahko pričakujete sedaj, ko je Venera v znamenju dvojčkov

Nenehna sprememba je tisto, kar vas bo ohranjalo žive in zadovoljne, ta Venera zahteva raznolikost v odnosih.

Vaš največji strah v tem obdobju bo strah pred tem da nekje obtičite, da stagnirate. V negativnem smislu ste lahko s tem vplivom nerodni, nervozni, neiskreni, površni in morda celo nezvesti. Vsakdo, ki vas nasmeji, lahko dobi dodatne točke. Z veseljem se boste izognili vsem omejitvam in težini.

Vaše socialno omrežje bo polno raznih obvestil.

Prednjačile bodo navihane misli vam znanih in neznanih oseb.

Vpliv bo poskrbel, da boste manj obremenjeni, bolj pripravljeni na vse in prepričani, da se vse kar se dogaja lahko reši s pomočjo upanja in ljubezni. Najbolj pomembno v tem obdobju razposajene Venere bo, da ne stojite strogo resno za začrtanimi mejami svoje osebnosti, ampak si dovolite kljub vsemu biti drugačni.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi VAM DOLGA RAZMERJA NISO NAJBOLJ PISANA NA KOŽO?