Tedenski Lunin horoskop za obdobje 6.4.-12.4.20

V ponedeljek vas bo vodila natančnost, ki si z luno v devici podaja roke. Hitro vas bo zmotila kakšna malenkost ali pripomba, nasičeni boste raznih misli, ki pa jih boste s težavo udejanjili. Ob 23.16 uri luna pride v znamenje tehtnice in prinaša bolj prijetno vibracijo. Ljubezen bo postala bolj zanimiva in pomembna. Brezzvezni komentarji se vas ne bodo dotaknili.

Z veseljem se boste v torek posvetili sebi, na kakršen koli način.

Želeli in pričakovali boste, da vas spoštujejo, zato boste za koga morda preveč zahtevni, ampak vi se s tem ne boste obremenjevali. Spletne klepetalnice bodo polne ljubeznivih besed, vendar vas lahko v teh dneh tudi kdo zavede.

V sredo se vas bo Polna luna dotaknila na vseh področjih.

Notranje boste nesigurni in nemirni. Informacije, tudi če ne bodo realne, se vas bodo veliko bolj dotaknile, zato se jim raje izognite. Za piko na i pa se pozno zvečer luna pomakne v znamenje škorpijona, tako da skoraj nič ne bo na svojem mestu. Zaprite oči in sanjajte, vsako izzivanje vam ne prinaša nič obetavnega.

V četrtek se boste vztrajno in strastno pomikali proti ciljem.

Na področju ljubezni se boste poglabljali v določene zadeve, od katerih pa nikar ne pričakujte preveč. Ne boste najbolj navdušeni nad vsem, želeli si boste da določene zadeve čim prej minejo.

V petek pozno zvečer prehaja luna v znamenje strelca.

Praznični velikonočni vikend bo z ognjeno energijo klical k urejenemu družinskemu vzdušju. Prepletalo se bo veselje, hvaležni boste za vse malenkosti, sporočila bodo ves čas švigala sem ter tja. Skratka lep družinski čas, ki vam bo ostal v spominu.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi STRAH, KAKO GA PREMAGATI IN SE SOOČITI