Tedenski Lunin horoskop za obdobje 27.4.-3.5.20

V ponedeljek, na praznik vas bo tekom dne luna v znamenju dvojčkov povabila v prijeten ritem. Sposobni boste vsega, česar se boste lotili, vendar ne boste najbolj natančni. Ob 19.28 uri luna preide v znamenje raka, zato bo za vas postalo bolj pomembno čustveno zaznavanje. Bolj boste tihi, umirjeni in zaprti vase. Zanimalo vas bo tudi, kako vas drugi sprejemajo.

V torek in sredo bo zaradi umirjenih vibracij lune v raku najlažje biti sami s sabo in si vzeti čas za razvajanje.

Trde energije in agresivne besede vas bodo močno odbijale. Želeli si boste predvsem miru in bližine ljubljene osebe. Globoke misli bodo dobile pravo podobo. Zaustavite se tudi pri malenkostih, saj vam le to ponuja nov pogled na določene stvari.

blankV četrtek prihaja z luno v levu bolj pozitivno vzdušje.

Piko na i bo dodal vpliv Prvega krajca, ki bo navdihnil tudi najbolj nečimrne. Z lahkoto si bose našli zaposlitev, pomembni vam bodo predvsem dobri odnosi z bližnjimi. V petek, na praznik dela lahko pričakujete več veselja med bližnjimi in kakšen zanimiv predlog. Posebej zanimivo vam bo tam, kjer se boste lahko izpostavili v vsej svoji veličini.

V soboto na praznični dan preide luna v devico ob 7.35 uri.

Postali boste malo bolj zadržani in zaprti v svoj svet, poln resnih načrtov. Povsod boste želeli ustvariti red, zato bo vaše čiščenje več kot učinkovito. Zanimalo vas bo področje zdravja in prehrane, zato boste tudi v nedeljo navdušeno brskali po spletu v iskanju novih informacij.

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA: ALI VARATE ALI STE ZVESTI?