Ali varate ali ste zvesti glede na vaše astrološko znamenje?

Varanje je zelo slaba lastnost, ki se običajno začne z nezadovoljstvom v razmerju, včasih pa se zgodi, če preveč popijete, ali pa pride v vaše življenje spontano. Vas zanima, ali je vaše astrološko znamenje morda nagnjeno k varanju in kje se največkrat lahko znajdete v skušnjavi? Ali varate ali ne?

OVNICA

Ker si polna hrepenenja po dogajanju in strasti, se lahko med prvimi znajdeš pred skušnjavo, ki se ji nekako ne znaš upreti. Ko prevaraš, ne čutiš posebne krivde, saj razmišljaš v smeri, da se živi samo enkrat. Čeprav si zelo poštena in iskrena, na tem področju temu ni ravno tako.

 • Največ možnosti, da prevaraš je, če se ob svojem fantu ne počutiš ljubljena in spoštovana. To lahko narediš le z nekom, ki te v tistem trenutku resnično dopolnjuje.

BIKICA

Ti si med najbolj zvestimi in pripadnimi ženskami, zato se fantu, ki je s teboj v razmerju ni potrebno obremenjevati. Če se odločiš da ti z nekom ni več lepo, boš uporabila pogovor in najprej razmerje prekinila, šele nato se boš podala novim sladkim možnostim naproti, vendar bolj previdno.

 • Če na zabavi, kjer okoli tebe mrgoli snubcev, pregloboko pogledaš v kozarec, si v manjši nevarnosti, da bi se spustila v prevaro, vendar bi jo zagotovo obžalovala.

Ali varate ali ste zvesti glede na vaše astrološko znamenje?

DVOJČICA

Si večna spogledljivka, ki ti je v resni vezi hitro dolgčas, zato začneš, če ni dovolj dogajanja, tudi posteljnega, hitro bezljati naokrog in bliskovito se tudi pojavijo nove možnosti, ki se jim, če si v vezi nezadovoljna težko upreš. Če enkrat začneš varati, težko prekineš, saj ti je vse skupaj preveč zanimivo.

 • Ker si ves čas priklopljena na razne multimedijske naprave, se stikom z bivšim resnično težko izogneš in njegove sladke besede, hmm, te razvedrijo.

RAKICA

Ti si predana in občutljiva, če nimaš vse pozornosti svoje ljubljene osebe in če slučajno začutiš, da se fant preveč spogleduje s tvojimi prijateljicami, se v tebi začne kopičiti jeza in užaljenost, ki te lahko vodita celo do tega, da ga brezsrčno prevaraš, kar mu boš po vsej verjetnosti kasneje tudi v solzah povedala.

 • Bivši so sicer z razlogom bivši, vendar se v fazi nezadovoljstva največkrat lahko zatečeš v objem bivšega, ker se tam morda še vedno počutiš domače.

LEVINJA

Polna sama sebe in zelo glasna ter včasih tudi besedno preveč pogumna, vendar le v besedah, saj je varanje zate velik greh, ker preveč ceniš sama sebe, da bi si zadala trpljenje. Čeprav drugih ne obtožuješ, si ena izmed tistih, ki tudi fantove prevare zlepa ne bo prebolela in oprostila.

 • Znašla si se na zabavi, kjer boš prespala, seveda rahlo opita, poleg tebe pa leži najlepši fant, kar si jih videla. To je skoraj edina skušnjava, v katero lahko padeš.

Ali varate ali ste zvesti glede na vaše astrološko znamenje?

DEVICA

Si poštena, zvesta in predvsem tradicionalna, zato ti niti na misel ne pride, da bi prevarala svojega fanta, saj je to vendar nekaj, s čimer ne bi mogla mirno spati. Če se odnosa slučajno naveličaš, boš sicer gojila prijateljske stike z moškimi, vendar boš zvesto ostala na tej točki, in večkrat odreagirala raje zadržano.

 • Čeprav fantu ne skrivaš ničesar in puščaš prižgan telefon na mizi, se v šoli rada spogleduješ s fantom, ki deluje zelo zrelo. Če bi te povabil, bi se mu verjetno težko uprla.

TEHTNICA

Nežna in umirjena, znaš odlično flirtati z moškim spolom, vendar za skok čez plot potrebuješ resnično princa na belem konju, ki bi ti ustrezal v vseh tvojih pogledih, vsekakor pa mora biti lep, negovan in urejen. Vendar boš tako dolgo tehtala, ali se spustiti v avanturo ali ne, da bo princ verjetno že odjezdil drugam.

 • Osvoji in prepriča v strastno avanturo te lahko le moški, ki zna poleg omenjenih lastnosti še čudovito pihati na dušo, ker si malce bolj naivne narave, mu lahko celo nasedeš.

ŠKORPIJONKA

Tvoje življenje je podobno divjemu strastnemu vrtiljaku, ki vodi v neznano, zato komurkoli težko obljubiš popolno zvestobo. Ker zajemaš življenje s polno žlico, varanje zate ni tabu tema in če se ti slučajno zgodi, boš znala uživati v trenutku in potem enostavno odkorakati novim dogodivščinam naproti.

 • Ker rada eksperimentiraš, se ti lahko zgodi, da se na zabavi malce opita znajdeš, kako se strastno poljubljaš s punco.

Ali varate ali ste zvesti glede na vaše astrološko znamenje?

STRELKA

Ti vedno hrepeniš po svobodi, če te fant želi privezati, se znaš diplomatsko hitro odvezati, sposobna si tudi zbežati, ali pa celo prevarati, popolnoma brez slabega občutka, saj nisi mislila nikogar prizadeti. S svojim optimizmom si ena redkih, ki si sposobna fantovo prevaro celo oprostiti, enako pričakuješ tudi ti.

 • Ker so tvoji prijatelji večinoma moškega spola, si ves čas v nevarnosti, oziroma te večkrat preplavi želja po adrenalinu in morda zapletanju.

KOZOROGINJA

Premišljeno in varčno stopaš v razmerja, vendar se lahko kljub temu zgodi, da tvoja izbira dolgoročno ni popolna. Ko se tla v razmerju zamajajo, nikakor ne boš izbrala varanja, ampak pogovor in umik vase. Dom ti kot celota ogromno pomeni, zato te lahko prizadene tudi, če vara kdo od tvojih staršev.

 • Ker rada veliko delaš in si ambiciozna, se nevarnost na tem področju lahko pojavi izključno v šoli ali na delovnem mestu, vendar se običajno pred navalom strasti umakneš.

Ali varate ali ste zvesti glede na vaše astrološko znamenje?

VODNARKA

Tvoje življenje mora biti polno, obilno in pestro, zato v resnem razmerju pogosto čutiš potrebo po tem, da bi vse skupaj popestrila. V kolikor tvoje želje niso uslišane, si zabavo in razne igrice lahko poiščeš drugje, vendar bo to ostal tvoj skriti svet, s katerim boš znala nekaj časa celo normalno živeti.

 • Povsod kjer se pojaviš, si opažena in priljubljena, zato se ti ves čas nizajo možnosti za skok čez plot, ti pa če že, izbiraš le najboljše.

RIBICA

Pripadna in nežna se težko spustiš v burno avanturo. V večji nevarnosti si, da se znajdeš v večnem sanjarjenju in iluzijah, povezanih z lepim sosedom. Čeprav ne delaš ničesar prepovedanega, pa te lahko te fantazije močno zmedejo in privedejo do želje po tem, da morda poskusiš skočiti čez polt.

 • Najboljši prijatelj, ki je prav tako nežen, pozoren in še privlačen, je tvoja najbolj šibka točka, povezana z morebitnim skokom čez plot.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi SPADATE MED ŽENSKE, KI V RAZMERJU VODIJO?