Tedenski Lunin horoskop za obdobje 26.4.-2.5.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 26. aprila do 2. maja
Kako bo v tednu pred vami na vas vplivala Luna?

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 26. aprila do 2. maja

V teden stopate umirjeni, z luno v znamenju tehtnice, ki bo ponedeljek prav prijetno polepšala. Vsi dogovori se bodo odvili v pravi smeri, naklonjeni boste ljubezni in prijetnim vibracijam, nič nestrpni in nervozni. Izkoristite dopoldan tudi na področju kariere, saj lahko naredite nekaj lepega in posebnega. Ob 18.18 uri se luna pomakne v znamenje škorpijona, zato bo večer zelo predoren in strasten, vaše misli pa usmerjene v nekaj mističnega.

V torek nastopi Polna luna v škorpijonu, ki vas bo popeljala v analiziranje in poglabljanje.

Tokrat se boste dotikali predvsem področja čustev in tistih povezav, ki vam veliko pomenijo. Dan ne bo najbolj pozitivno naravnan, saj boste jezni, da imate pred sabo takšno količino vsega, kar morate predelati, da lahko neobremenjeno stopate naprej po svoji poti.

blank

V sredo skozi dan boste nekoliko nemirni in zelo radovedni, ob 17.42 pa prihaja več dobre energije, saj luna prehaja v znamenje strelca. Z veseljem in navdušenjem se boste podali tudi v četrtek v nove vznemirljive dogodivščine. Sedaj boste pravi mojster v doseganju osebne neodvisnosti, torej se sramežljivost umika vstran. Veliko hrupa in smeha vas ne bo zmotilo, ampak navdušilo.

V petek boste skozi dan, ko bo luna še v strelcu polni pozitivne energije, predajali se boste idealiziranju.

Brzdajte ostre besede, da se ne znajdete v kakšnem besednem dvoboju. Ob 18.16 uri luna preide v znamenje kozoroga. Prihajajo skrbi, povezane z varnostjo ter materialnim področjem. Tudi v soboto in nedeljo ne boste ravno najbolj sproščeni.

Luna v kozorogu ustvarja sumničavo vzdušje, kar se bo odražalo v medsebojnih odnosih, še posebej ljubezenskih. Previdni bodite, saj situacije ne boste zaznavali objektivno. Težko vas bo prepričati in navdušiti za nekaj novega ali nevsakdanjega. Boljše se boste počutili objeti v primež tega kar zelo dobro poznate. Več srečnih naključij prihaja v nedeljo zvečer, ko luna prehaja v znamenje vodnarja.

Pripravljeno za Sensa.si