Prašič, kitajsko znamenje, ki je simbol radodarnosti

Če ste rojeni v letih 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 in 2031 ste rojeni v kitajskem znamenju prašiča. Prašič zaseda dvanajsti položaj v kitajskem zodiaku, pozicioniran je za psom in pred podgano. Prašiči so marljivi, sočutni in zelo realistični. Prav tako so pridni, osredotočeni in radodarni. Premorejo močno koncentracijo. Ko si zastavijo cilj, bodo vso svojo energijo namenili njegovemu doseganju. Prašiči sicer redko iščejo pomoč od drugih, vendar je ne bodo zavrnili, če jo resnično potrebujejo.

Prašiči nikoli ne sumijo in ne dvomijo, zato jih zlahka zavedejo ali prevarajo.

Prašič, kitajsko znamenje, ki je simbol radodarnosti

Prašiči so na splošno razmeroma mirni, ko se soočajo z resnimi in zapletenimi težavami. Ne glede na to, kako težko jim je, vedno ravnajo pravilno in previdno. Spremlja jih velik občutek odgovornosti, da dokončajo to, s čimer so začeli. So zelo vzdržljivi, vedno poskušajo svoje cilje doseči korak za korakom. Na srečo se hitro prilagajajo, da si čim prej povrnejo samozavest.

Prašiči so ljudje, ki so optimistični, dobrosrčni ter predvsem zvesti. Prav tako so poštene in odkrite narave ter viteškega in galantnega vedenja. Njihov miren videz in močno srce jim omogočata, da v življenju počnejo tisto kar si želijo. So zelo strpni, vendar šele, ko nekoga resnično spoznajo. Čeprav so zelo dinamični in odzivni, sovražijo prepire in razne besedne zaplete. Zelo so prijazni do svojih najdražjih. Prijatelje vedno obravnavajo iskreno in ne govorijo laži, saj je resnica zanje ključnega pomena.

Zaradi njihove močne volje so pogumni in vedno vztrajajo pri uresničevanju svojih sanj. Njihova optimistična stališča lahko zlahka vplivajo na okolico in naredijo delovno vzdušje sproščujoče in toplo. Na splošno imajo ljudje, rojeni v letu prašičev v življenju, več sreče kot drugi. Običajno vedno najdejo zlate možnosti za ustvarjanje obilnega bogastva in zaslužijo več denarja. Vendar ne znajo dobro voditi financ in zlahka zapravijo veliko denarja, kar potem obžalujejo.

Prašič je običajno idealen življenjski sopotnik.

Ko jih nekdo privlači, se bodo obnašali zelo navdušeno. Odlično opazuje čustvene vzpone in padce drugih in je najboljši poslušalec, ki zna svetovati. Poleg tega so dobri pomočniki pri dajanju koristnih predlogov za kariero. Strpnost in razumevanje sta njihova prednost v ljubezenskih odnosih.

Prekomerno pitje in neuravnotežena prehrana lahko prašičem povzročita bolezni prebavil in dihal.

Večina jih posveča manj pozornosti telesu. Visok krvni tlak je v njihovem življenju pogost pojav. Izboljšanje imunskega sistema je prav tako bistvenega pomena v njihovem življenju. Ljudje, rojeni v znamenju prašiča, so dobrosrčni, čisti in preprosti, zato so povsod dobrodošli. Vedno so v harmoniji s preostalimi, nikoli ne prenašajo zamer in ne dajejo praznih obljub.

Prašič, kitajsko znamenje, ki je simbol radodarnosti

Temna plat znamenja prašič

Prašiči so v negativnem smislu lahkoverni, počasni in omahljivi. Preveč zaupanja in naivnost so njihove pomanjkljivosti. Čeprav so zvesti prijateljem, v resnici nimajo veliko prijateljev. Čistost in integriteta sta njihovi poudarjeni lastnosti, zaradi česar so včasih težki za ostale ljudi. Močno jih zanima tudi vsako novo področje. V življenju lahko dosežejo veliko na področju znanosti in umetnosti, vendar morajo za uspeh trdo delati. Včasih jim primanjkuje dobro načrtovanih ciljev, kar lahko vodi do neučinkovitosti. Poleg tega njihov preveč navdušen značaj povzroča impulzivne sodbe s strani drugih.

S katerim kitajskim znamenjem se prašič v ljubezni najboljše ujame?

V ljubezenskih odnosih se prašič najbolj ujame z rojenimi v kitajskem znamenju koze, tigra in zajca.

S katerim kitajskim znamenjem se prašič v ljubezni nikakor ne ujame?

Slabe energije na področju ljubezni lahko prašič sreča če se združi z opico ali kačo.

Največja prednost prašičev je v tem, da so strpni do drugih in do sebe. So velikodušni in ponavadi odpuščajo pretekla dejanja drugih, četudi so resnično prevarani, zato jih ljudje spoštujejo. Za njihovo dobroto se skriva trdna moč.

Preberite tudi KAČA, KITAJSKO ZNAMENJE PREBUJENJA