Tedenski Lunin horoskop za obdobje 20.4.-26.4.20

V ponedeljek vas bo zjutraj prebudila, če boste bolj zgodnji luna v znamenju rib. Morda si boste zapomnili svoje sanje, podkrepljene z domišljijo, ki se bo ob 9.00 uri, ko luna preide v ovna razblinila. Postali boste nemirni, najbolj pomembno vam bo da ste prvi, ter da karkoli počnete zaslužite kakšno pohvalo.

Všeč vam bo neprestano dogajanje, direkten pristop in želja bo borbi, kjerkoli se boste nahajali. Vse boste začeli zaznavati bolj jasno.

Ovnova energija je lahko tudi v torek destruktivne narave za tiste, ki ste trenutno bolj občutljivi ali pa se nahajate v fazi prebolevanja nečesa. Težko boste v tem primeru ujeli hiter ritem, ki ne dovoli občutljivosti.

blankV sredo boste čez dan delovni in predvsem šport bo tisti, ki vas bo najbolj pomiril.

Zvečer, ob 21.36 uri preide luna v znamenje bika.  Uživali boste v družbi domačih in se tam tudi odlično počutili. Večji poudarek boste namenili materialnim odločitvam in gradnji konkretnih temeljev svoje prihodnosti. Pomemben za vas bo tudi stabilen in umirjen odnos, ki vam vliva občutek varnosti.

V četrtek, na svetovni dan knjige bo Mlaj poskrbel da boste zbrani in osredotočeni na pomembne zadeve.

Preberite kakšno zanimivo knjigo s težjo vsebino, ali pa se enostavno posvetite sebi. Notranji občutki bodo silili na plano, zato jim dovolite zažareti v vsej veličini.

V soboto ob 9.20 uri pričakujte več razigranosti, saj se luna seli v znamenje dvojčkov.

Pazite, saj se lahko zaradi vzhičenosti hitro zagovorite in v svoji naglici izdate tudi kakšno pomembno zadevo, seveda napačni osebi. Ostanite tudi v nedeljo zvesti sebi in se po telefonu ali spletu zabavajte s prijatelji, ki bodo v tem dnevu nekakšna rešila bilka.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJBOLJ SAMOVŠEČNE ŽENSKE SO ROJENE V ZNAMENJU